Träning

Vi började träningen med att spela två lag mot ett jagande. Det laget som missade blev det jagande. Från början var det lågt tempo och mycket fel pass, men efterhand blev det bra. Sedan blev det en avslutsövning. Två anföll mot en försvarare. Avslutet skulle från början tas utanför straffområdet, men efter halva ändrade vi och man fick avsluta när man ville. Emma och Camilla fick jobba hårt i målet, men fick se en del bollar gå in i mål. Sedan blev det spel på stor plan. Några hade gått av med skador/förkylning, så vi spelade 6 mot 6. Det blev mycket springande på den stora planen. I slutet avslutade vi med 6 korta sträckor och därefter 6 ännu kortare.

Det blev ingen fika idag, eftersom Rolf inte var där. I helgen är det bara en match. Hemma mot Sjöbotjejerna på söndag. Jag tror Sara fortfarande går på kryckor sen Borgebymatchen, men annars vet jag ingen annan som inte kan. Hoppas alla är riktigt laddade!

Sjöbo vann sin match mot Byttorp i söderettan förra helgen och har fortfarande chans att klara sig kvar. För Husie blev det en till storförlust, så hoppet är nog helt ute för dem.

Sandby förlorade med uddamålet hemma mot LdB och kommer hamna i mitten av tvåan. Skillinge lär få det tufft imorgon, då Sandby har med 4-5 av sina bästa spelare. Skillinge som starkt hämtade upp till 4-4 mot Lilla Torg förra helgen och nu har sista chansen mot Team Sandby.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0