Vinst i premiären mot Acapulco

Kul att få spela i den nya ishallen. Trodde det skulle vara varmare, men när man spelar gör det inte så mycket. Värre för vår stora publik!;) Tisdagens lag bestod av Sara, Victor, Frank, Anton, Johan, Ola och jag. Det kändes lite konstigt att stå på isen igen. Det verkade vara så för hela laget, för nästan direkt låg vi under med 2-0. Vi kom in mer och mer i matchen och vände till 3-2 innan pausen. De var farliga i sina kontringar, men vi var bättre och stundtals såg det ut som vi hade powerplay. Victor satte en straff och de andra två målen var spelmål.

I andra halvlek hade vi hela tiden övertaget, men vi missade väldigt mycket solklara målchanser. En del i laget började bli trötta, frågan är om de skött försäsongsträningen?!?;) Men eftersom Acapulco var ännu tröttare, drog vi ifrån. I slutet fick de in ett tröstmål och jag tror det slutade 7-4.

Själv lyckades jag inte få in någon boll, men slog någon bra passning. Det är betydligt svårare att få träff på din lilla bandybollen jämfört med en fotboll och nu måste man ju använda händerna också!;) Jag åkte på en riktig hockeytackling framför målet, så det kanske var hämnden från min på Lina på träningen.
 

Full fart framåt
Vi anfaller...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0