Torsdagsträning

Några fler igår än i tisdags. Vi börjar med cirkeln. Dubbelpass, dubbelvolley, bröst-volley, nick, lår-volley och enkelpass. Sedan blir det löpning. Fram och tillbaka över planen på längden. Halva med boll, halva utan. Riktigt jobbigt. Sedan var det avslutningsövning. Först skulle man ta sig förbi en back och sen avsluta direkt när man kommit förbi konerna. Det gick bra för mig. Kom oftast förbi och lyckades göra en hel del mål på Andreas. När jag var försvarare gick kasst i början, men sen lyckades jag bryta många. Ända tills Aleks kom igen och slog en tunnel. Vi avslutade med spel. Vi var först en mer och hade riktigt bra spel. Bra rörelse och passningar. Efter sidbytet blev vi av med Josse och fick spela i medvind. I början var det svårt och ingenting fungerade, men efterhand hittade vi mer rätt och det såg bättre ut.

Matchen mot Stehag är flyttad till söndag kl 18. U-laget får nog en tuff match mot ett av topplagen i fyran. Kul att det äntligen blir match.

Josse kunde tyvärr inte vara med på tisdag mot Stattena, så Sandra går in från start. Även Louise får förtroendet att börja.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0