Higher!

I fredags blev det idolfinal hos Ingrid och Saga med en massa gott. Vissa hade inte lust att vara stilla i en sekund. Helt rätt vinnare. Erik har aldrig varit dålig och har en grym röst. Vinnarlåten var riktigt bra! Den lär spelas sönder på radion.

Igår sov jag i princip hela dagen, men hann med lite skid-tittande. Helena Jonsson är just nu ganska bra!;) Kalla är det väl inte heller något fel på.

Idag blev det inte mycket sömn. Inneträning i Revinge stod på schemat. Från början var vi bara precis fulla lag, men några dök upp efterhand. Tror vi var 15 spelare. Riktigt bra spel. Mitt lag (det blåa) gjorde mest mål i början, men de gula hade bäst spel. Jörgen räddade det mesta, men sen fick de hål på honom och fick in några bollar. Vi hade en måltorka i mitten, då Andreas räddade allt. Jag hade två frilägen bland annat. I slutet lyckades vi göra några fler mål. Det var högt tempo och bra rörelse. Flera mål var riktigt snygga, men bra spel hela vägen. Vi spelade i 75 minuter utan paus. Det ser lovande ut inför cuperna. Vi har med ett lag i Eslöv. De hade några vakanser och vi har hoppat in. Två lag i Sandbycupen för seniorer och ett i F91-92 klassen. Två lag i Köpingebro och två lag i Harlösa.

Nu är jag färdigpackad inför imorgon och måste sova.

Kommentarer
Postat av: Jenny

När spelar ni i Eslöv??

2009-12-14 @ 09:45:38
Postat av: Emma

den 2 januari, tror det var samling halv nio på morgonen. sen är det slutspel den 3 januari.

2009-12-14 @ 18:25:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0