Mysig jul!

Trots mycket jobb (natt), har jag haft en riktigt mysig jul! Tråkigt bara att snön har försvunnit.

På julafton hämtade jag moster Gunilla och mina kusiner, Charlotte och Caroline. Väl i Sandby var jag riktigt hungrig. Mamma och Anneli hade fixat med maten och vi åt vid tvåtiden. En del ny mat, bacon-inlindade fikon med ost, grönkålspaj och någon vegetarisk paj. Mamma hade gjort en riktigt god sillsort. Själv blev jag precis lagom mätt, medan andra nog åt lite för mycket. Efter maten blev det spel, Besserwisser. Vi lottade lag och jag hamnade med Gunilla, vilket skulle visa sig bli ett vinnande team. Man fick kategorier och skulle rangordna dem. Man fick en chans att byta kategori med någon annan och sen kunde man även svara på frågor om de andra inte kunde dem. Mikael och mamma hängde bra med i början, men i slutet drog vi ifrån och gick i mål. Pappa och Anneli lyckades med bedriften att stanna i startrutan under hela spelet!;)

 


Sedan var det dags för en massa julgodis. Charlotte hade bakat och gjort en massa godsaker. Allt såg riktigt proffsigt ut. Hon hade lätt kunnat starta eget och börja sälja. Själv är jag lite kräsen när det gäller godis och spritsmaker, men de andra verkade gilla allt.

 


Tyvärr fick vi klara oss utan tomte, men julklappsutdelningen blev ändå lyckad och alla verkade nöjda. Själv fick jag kläder, sushi och biokväll, en jelly bean-skål, salt- och pepparkar, mobilfodral och en del annat.

 


Vi spelade sen cranium. Nu hamnade jag med Anneli. Riktigt roligt och varierat spel. Frågor, mimning, rita, rita och blunda, lera, charader, bokstavslekar och mycket annat. Anneli och jag var på väg mot en storseger, men jag var tyvärr tvungen att åka till jobbet då.


Juldagen började med några timmars sömn. Sedan blev det firande av mamma. De andra hade redan hunnit fika och äta tårta. Mamma hade fått några presenter. Av mig fick hon ett par örhängen och en tröja. Gunilla, Charlotte och Caroline åkte vid tvåtiden. Jag gick och lade mig igen och sov till halv åtta. Efter mat och tv-tittande var det dags att åka till jobb igen.

Idag blir det Eslövscupen. Ska kolla på de andra två grupperna. Beckis kanske kommer och gör mig sällskap.

Hoppas alla har haft en skön jul! Lite bilder kommer när jag har tid...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0