Ny vecka

Får väl skriva lite om träningen förra veckan. Vi var hela tio stycken. Helt ok träningsväder! Vi körde kvadraten och spelade i straffområdet. Först gällde det att hålla bollen inom laget i straffområdet. Det var bra rörelse och passningsspel. Sedan var det kvadraten med max två tillslag. Pilan var den som fick jaga längst i vår kvadrat...;) Sedan var det spel med mål i straffområdet. Vi hade inga målvakter så man fick bara göra mål på nick och volley. Spelet var inte alls bra. Det blev för mycket fokus på att lyfta in bollarna framför mål. Vi övergick och spelade med att man bara fick rulla in bollen i mål. Det gällde att ha alla i sitt lag på anfallssidan när man gjorde mål för att det skulle räknas. När man försvarade gällde det att alla kom ner på rätt sida om det andra laget gjorde mål, annars räknade målen som dubbelt. Nu fungerade spelet mycket bättre.

I fredags var det idolkväll hos Beckis. Hon bjöd på riktigt god mat. Att Mariette åkte ut var väntat. Nu blir det spännade. Två gånger kvar!

I söndags var det fotbollskväll hos oss. Vi bjöd på taco och snacks. Först Arsenal - Chelsea. Tycker Chelsea hade ganska tur med sina mål. 0-3 var inte rättvist. Sedan var det dags för kvällens höjdpunkt. Barca - Real. Bra match, men det hade varit roligare med fler mål. Barca hade mest boll, men Real skapade flest riktigt bra chanser. Tur för Barca att de har Puyol och sen får man väl säga att Zlatan hade ett ganska lyckat inhopp!:) Tyvärr var inte sändningen den bästa. Hoppas vi kan få till projektorn. Roligare att titta med bra bild...

Igår hade jag faktiskt tänkt ta mig till Skrylle och springa. Var riktigt sugen på dagen, men sen när Sandra inte skulle köra, så blev jag lat... Träning på onsdag istället!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0