Trekamp + Årsfest

Vid tvåtiden i lördags var det dags för Sandra att få sin 25-årspresent. Trekamp på Laserdome. Vi lottade lag. Det bästa laget, det röda laget, bestod av Sandra, Emma, Lina, Kajsa och mig. Jessan, Pernilla, Olinda, Milan, Elle och Sofie N var med i det gröna laget.

Vi började med att att stå på varsin pelare och slå ner den andra med en mjuk pinne. Jag mötte Sofie i en jämn match. Man fick mjölksyra i benen på de skakiga pelarna. Jag lyckades få ner Sofie två gånger, men det känns som hon lika väl hade kunnat vinna.

Sofie, Kajsa, Pernilla och Elle hejarSandra får in en bra träff på JessanMilan mot KajsaLina har lagt beslag på Elles pinne...

I nästa gren skulle man ta sig förbi laserstrålar, trycka på en knapp och ta sig tillbaka. Man kunde bryta fyra strålar, sen förlorade man. De i början var inte så snabba, men efterhand lärde vi oss hur vi skulle göra. Tror jag var den enda som inte bröt någon stråle, men vad hjälpte det när jag inte var så snabb som några andra. Sandra var grym i sitt andra försök och klarade banan på 50 sekunder.

Sista grenen var sumobrottning. Sjukt kul att titta på. Några matcher var jämnare än andra. Linas fint av Olinda, när hon bara tog ett steg åt sidan, var roligast. Olinda föll som en fura. Jag fick möta Pernilla och vann även här två jämna matcher.

Milan verkar trivas i sin nya matchvikt!Sandra fokuserarSandra fick Milan på fall...Elle mot Kajsa. Elle känns lite större...

Efteråt kändes det som det gröna laget skulle vinna, men det visade sig att det blev lika. Elle vann, efter två segrar och en snabb tid på laserstrålarna. Olinda och jag delade andraplatsen. Sandra fick bonuspriset! Riktigt kul! Där hade man kunnat vara i flera timmar.

Vi snabbade oss sen till Hardeberga, för att göra oss i ordning. Vid femtiden var vi hos Malin och Stina. De bjöd på snacks. Vi övade julsångerna, som Sandra och Lina hade gjort, och röstade på årets HBK:are. Sedan hade vi prisutdelning. Pilan och Malin S (86%)delade på träningspriset. Jag undrar hur långt ifrån jag var på grund av allt mitt jobbande?! Pilan blev årets mittfältare. Elle blev årets back. Jag fick pris för årets skyttedrottning. Wea blev årets komet. Pilan fick det finaste priset, årets HBK:are. Sandra blev tvåa i omröstningen och Malin S trea. Det delades även ut något specialpris. Sofie I fick för att hon stannat upp bussen innan en match och Sandra fick för att hon gör så mycket för klubben. Jag kanske har glömt något pris. Själv var jag lite besviken, eftersom jag fick så många förra året, så hade jag förväntat mig mer i år...;)


Vid halv sju började årsfesten i matsalen på Killebäck. Det bjöds på god mat, sjöngs snapsvisor och såldes lotter.  Våra julsånger framförde vi utklädda till julsaker. Själv var jag en stjärngosse. Det verkade väldigt populärt både av de äldre och av herrlaget. Vi fick mycket applåder. Det var även utdelning av diplom och standarer. Många av de yngre i vårt lag fick diplom för fem år i klubben eller i seniorlaget. Det framkom aldrig riktigt tydligt vad det var man fick pris för. Lina, Jenny och Milan fick standaren (10 eller 15 år?!). Sedan var det dags för dans. Janzons stod för musiken. Inte min favoritmusik, men man får väl stå ut med det en kväll om året. Populärast som vanligt var jägardansen. Den höll på hur länge som helst. Ju längre tiden gick ju tröttare blev jag. Jag hade fått ansvaret över Johan och Linas lotter, så jag fick stanna till pausen. Det kändes som den aldrig kom ett tag. Det var inte lätt att ha koll på lotterna. Det var hur många som helst. Efter lite letande visade det sig att de hade vunnit på första dragningen och jag fick gå upp och välja en sak. Det blev ett blått paket, vilket innehöll fotvårdsprodukter. Lina verkade nöjd, när hon öppnade det. Efter lottdragningen åkte jag med Jenny till Lund och hon tajmade bussen helt perfekt.:) Har fått höra att jag missade en hel del. Att de sista timmarna alltid ska innehålla alla spännande sakerna!?:)

Lottie, Wea och EllePilan var JesusDans kring TildaJosse var en stjärna och Sofie en julsäck.Rudolf höll i sångerna.Hela gänget!En nöjd Lina med sin standar!Alla glada standarvinnarna!

Kommentarer
Postat av: Elin

Kan väl aldrig tänka mig att du har missat något?!?!

2009-12-09 @ 12:24:46
URL: http://ElinRosen.bloggplatsen.se
Postat av: tilda

haha massor har du missat, gissar att du tagit igen den informationen i efterhand!

2009-12-09 @ 15:37:35
URL: http://tildaclaeson.blogg.se/
Postat av: Helena

Lite fick man ju höra i söndags..:)

2009-12-09 @ 18:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0