Målsnål vinst!

Igår var det sen match för Mixmax mot EVU. Efter lite klydd fram och tillbaka med matchtiden, blev den till slut 23.00. Vi hade tre avbytare och två nya killar som ställde upp. Vi börjar riktigt bra och trycker in bollen i första anfallet. Skönt att få en bra start, eftersom vi har förlorat mycket i slutet. Vi för sedan spelet, men de backar hem bra och det blir trångt framför målet. Tyvärr kvitterar de efter några minuter, när vi slarvar. Vi fortsätter att trycka på och i mitten av första perioden skjuter Johan säkert in bollen i bortre delen av målet. De har några få kontringar, men vi har matchen under kontroll känns det som. Det blir inga fler mål i första perioden. Vi leder med 2-1, men siffrorna borde vara större.

I andra perioden fortsätter vi skapa chanser och vi har flera bra skott. Deras målvakt gör den ena grymma räddningen efter den andra. Hemåt slappnar vi av lite och Sara får också visa vad hon kan i målet och räddar oss flera gånger. Tempot är inte lika högt som det har varit under de sista matcherna. Det blir inga fler mål och vi lyckas äntligen vinna igen. Kul! Även om man spelar för att det är roligt, så är det alltid roligare när man vinner. Väldigt lite mål. Jag har nog inte varit med om så få mål i en match under min "långa" hockey-bockey karriär. Det berodde både på grymt målvaktsspel från båda målvakterna och vår oskärpa i vissa lägen. Skönt också att vinna när vi inte spelar speciellt bra. Nu får vi försöka vinna resten av matcherna!

Jag och Jimmy firade vinsten med kebab. Skönt att ha sovmorgon, för man kom inte i säng speciellt tidigt...