Storförlust i hockey-bockeyn

Det började med uppvärming på puben, dock utan alkoholhaltiga drycker. Trevligt! För mig som ändå inte dricker öl, blev jag inte frestad av de andras drycker. Vi mötte Addpro med Jens Fjellström i laget. Själva lånade vi in en spelare från All Wings, så vi blev två avbytare. Jag tyckte vi spelade bättre än sist, men den här gången var motståndarna bättre än förra gången. De fick in några mål. Det mest dramatiska hände i mitten av första perioden. Totte fick en klubba i pannan, så att det började droppa blod. Själv gjorde jag en insats för att hjälpa till. Hämtade papper och lyckades sen glömma att ta av skridskoskydden. Hoppade in på isen helt ovetandes om det. Det blev inget grepp alls, utan platt fall. Snabbt av med dem och det gick att åka igen. Det stod 0-5 i paus. Lite stora siffror, men vi kämpade på så gott vi kunde.

I andra perioden var Totte tillbaka i spel med tejp runt hela huvudet. Sara kom med den smarta (?) idéen att jag skulle spela back med Erik. Inte så mycket för att stärka försvaret, utan för att vi skulle få upp mer folk som kunde skapa något framåt. Hon visste nog inte riktigt vad hon gjorde... Från början gick det faktiskt ok. Vi höll ihop ganska bra och började skapa mer framåt. Nästan lättare att spela back, eftersom man mer kan rensa än att göra något vettigt med klubban och bollen, som man måste göra i anfallet.;) Fast inte lätt när några motståndare kommer i full fart. De fick in några bollar. Sen fick vi äntligen hål på dem. Ola gjorde en solo-prestation. Åkte från vår planhalva, drog några spelare och sköt mål. Det stod kanske 1-8. I slutet var vi trötta. De fick några enkla mål och det rann ifrån onödigt mycket. Det blev till slut förlust med 13-1. Nästa match möter vi ännu bättre motstånd. Vi får hoppas på att fler av våra spelare ställer upp. Det är tidig match (22.10), så chansen är väl större...