Rolig träning igen

Några färre än i tisdags, men många som var där för första gången efter sommaruppehållet. Vi började med kvadraten. Lyckades man göra tio pass blev det ett straff för den som jagade. Upphopp, situps eller armhävningar. Eftersom det inte blev så mycket straff, så körde vi styrka några gånger ändå. Sedan var det dags för de som inte gjort Coopers att springa. Vi andra trodde vi skulle få fortsätta med kvadraten, men isället blev det 70-20. Sen körde vi snabba fötter framåt och på sidan. Lite armhävningar, situps och upphopp hann vi också med. Därefter blev det en uppspelsövning. Yttermittfältare passade till anfallare, som spelade tillbaka till innermittfältare. Innermittfältaren spelade ut till den andra yttermittfältaren, som slog ett inlägg. De andra kom med fart och två backar försvarade. Övningen fungerade bra och det var ganska högt tempo. Vi avslutade träningen med spel. Själv höll jag mest till på backen. Spelet var jämnt, men vi gjorde fler mål. Riktigt bra spel. Bra tanke bakom mycket och högt tempo. Det var riktigt kul att spela back. Jag var ganska offensiv och lyckades göra en hel del mål. Mest framåt, men även bakåt!;) Nu laddar vi för match mot Helsingborgs DFF på måndag.

Bananbåt och vattenskidor

Igår på eftermiddagen åkte vi ut till Jimmys bror i Bunkeflostrand. Vi skulle ut med hans båt. Vi tog med en bananbåt och vattenskidor. Ut till havet och i med båten. Vi åkte bort till Lagunen och på med bananbåten. Jag och Jimmy åkte några rundor med den korta linan. Första doppet var kallt (19 grader), men sen var det skönt. Efter några minuter kom Peter och Celia. Vi bytte till det längre snöret och Peter följde också med. Nu blev det mycket skumpigare och svårare att sitta kvar. Trillade en i, åkte oftast de andra också i. Celia följde sen med i båten och vi åkte ut längre på havet. Där var det högre vågor och vi hoppade upp och ner. Grymt kul! Efter säkert en halvtimme på bananbåten, hackade jag tänder och skakade av kyla. Vi åkte in till bryggan igen och killarna tänkte åka vattenskidor. Själv värmde jag upp mig i solen. Känseln i lilltåarna och hälarna kom tillbaka efter ett tag. Peter började att åka och han kom upp direkt. Några fall, men det såg bra ut. Jimmy tog sen över och även han verkade inte ha några problem med att komma upp och åka. När de hade åkt ett tag kom de tillbaka och var nöjda. Själv hade jag fått tillbaka värmen. Vattenskidorna lockade, men inte den blöta kalla flytvästen och att hoppa ner i vattnet igen. Efter att Jimmy sagt att jag också måste pröva, bestämde jag mig för att trotsa kylan. På med skidorna och ner i vattnet. Efter lite problem, kom jag upp och det gick riktigt bra att åka. Det blev några fall, när svallvågorna blev för stora. I slutet orkade jag knappt komma upp igen, för jag hade ingen kraft kvar i armarna. Vattenskidorna var ännu roligare än bananbåten och jag frös faktiskt ingenting. Jättehärlig kväll! Hade dock inte skadat, med fem grader varmare i vattnet och 25 grader i luften. Jag tackar inte nej, för att göra om det här snart igen!!!
 
Jimmy förberederPå väg uppJimmy och Peter har trillat i...medan jag sitter kvar!Vi trillar snart i!Peter startarPeter åkerJimmy åkerJimmyJag är på väg iBosse och JimmyProblem att få skidorna åt rätt hållVattnet sprutarRiktigt skoj att åka!
 

Riktigt härlig träning

Några fler än förra veckan. Kul med mer folk på tränigen. Vi började med passningar. Jag fick äran att vara med My. Dubbla och enkla passningar. Vi sprang sen fram till den andra och körde dubbelpass, dubbelvolley, bröst-volley, nick och enkelpass. Mellan varven blev det några armhävningar och situps. Vi fortsatte med snabba fötter. Över repstegar och genom en slalombana. Sedan var det kvadraten med ett tillslag. Fungerade bra efter ett tag. Sen snabba fötter igen. Därefter blev det mer löpning. 1-2-3-2-1. Skönt att springa med Louise, som pressar mig till max. Får försöka att inte tappa på slutet bara. Louise ger ju sig aldrig. Vi fortsatte med att bära varandra på ryggen och göra tåhävningar. Tungt i benen när man skulle ta den sista. Vi avslutade träningen med spel. Riktigt bra spel och högt temp, fast vi hade haft en hård träning. Riktigt rolig träning idag. Det enda jag hade önskat var att vi hann spela lite till.

Nattjobb!

Jag har börjat min långa nattperiod och därför är det svårt att hinna med att blogga. Ska försöka bättra mig.:)

Igår sov jag bara fyra timmar, men konstigt nog var jag inte trött alls under hela natten. Tack vare att jag inte sov så länge, hann vi med mycket. Först en runda till Möllan. Därefter blev det Ikea. Frukost för mig blev en stor köttbullsmeny med chokladmoussetårta. Sen var jag lagom mätt. Vi köpte en byrå och en del andra förvaringssaker. Vid fem cyklade vi till Bulltofta och sprang fem kilometer. Riktigt jobbigt. Jimmy startade i ett högt tempo och jag hade håll nästan hela vägen. Kändes jättetungt och jag måste verkligen få tillbaka min kondition. Inte bra att ha sommaruppehåll och vara sjuk i två veckor. Först nu jag börjar känna mig bra igen. Jag lyckades komma in i andra andningen med en kilometer kvar och var tvungen att spruta förbi Jimmy i sista backen. Sen blev det Halmstad - MFF på Tröls. Trevligt att MFF gjorde mål för en gång skull, men de får tacka Bahne för segern.

Måste även säga att Zlatan är kung! Vilket mottagande han fick på Camp Nou. Jag hoppas verkligen han lyckas i Barcelona. Ska bli grym kul att se Zlatan, Messi, Henry, Iniesta, Xavi, Alves i höst.

Trea i Skillingecupen

I lördags spelade vi sjumanna i Skillinge. Vi kom till spel med nio spelare. Emma, Elle, My, Malin S, Ros, Stina, Pilan, Wea och jag.

I första matchen mötte vi Sösdala. Det kändes som vi tog tag i matchen direkt, men vi slarvade ändå mycket och slog bort passningar. Jag gjorde 1-0 och 2-0 efter fina framspelningar. De reducerade snöpligt till 2-1 i slutsekunderna av första halvlek. Direkt i andra avgjorde vi matchen. Malin S var bra med framför mål och tryckte in 3-1. Kort därefter spelade jag fram Stina som säkert satte 4-1. Sedan gjorde även Pilan mål på ett lobbskott, efter att jag spelat in till henne. Vi tappade tyvärr helt några gånger och matchen slutade 5-3 till oss.

Den andra matchen mot Simrishamn vann vi på WO, eftersom de inte kom med något lag. Tråkigt! Vi underhöll varandra ändå. Vi körde gris och några fick även vara andra djur..;)


Sista matchen mot BW-90/Önneköp blev en gruppfinal, då båda lagen hade full pott. Vi startade uruselt. Vi hade ingen rörelse och hjälpte inte varandra. De gjorde tidigt 1-0 och utökade sen till 2-0. Vi hade tur och jag lyckades få in en reducering i slutet av första. I andra fick jag direkt en gratischans, men det blev inte mål. Kort därefter spelade jag fram Wea, som slog in kvitteringen. Det kändes som vi hade tagit tag i matchen. Stina gjorde sen 3-2, som blev slutresultatet. Det enda som var bra var att det blev vinst. De hade två stolpskott i andra halvlek.

Vi mötte Sjöbo 1 i semifinalen. De hade utklassat allt motstånd i gruppen. Vi var tvungna att spela upp oss betydligt, om vi skulle ha en chans. Sjöbo tog direkt tag i spelet, men vi låg bra med. Tyvärr satte de tidigt ett kanonskott rakt upp i krysset. Vi hade några bra lägen, men deras målvakt var bra med och räddade. Sjöbo ledde rättvist med 2-0 i pausen. I andra halvlek tappade vi helt i början och de gjorde tre snabba mål. Matchen var körd. Vi skapade några bra chanser i andra halvlek, men bollen ville inte in. Sjöbo gjorde ett mål till i slutet och vann med 6-0. Några för många insläppta mål, men Sjöbo spelade bra.

Jag tror Sjöbo mötte Sövestad i finalen och skulle gissa att de vann överlägset. Inte ett enda mål inläppt och minst 6 gjorda mål i alla matcher fram till finalen. De fick öva på att göra mål inför serien i alla fall, men det hade nog varit roligare för dem om de hade haft lite mer motstånd.

Hagnarp

I onsdags åkte jag och Jimmy upp till Peters stuga i Hagnarp. På eftermiddagen blev det lite fotboll, slackline och killarna åkte minimotorcykel. På kvällen blev det grillning, bastu och badtunna. Det tog lång tid att få rätt på badtunnan, men sen blev det riktigt varmt i vattnet.

Jag trixarPeter får också vara med.Jimmy och Peter förberederoch spänner sina muskler.Peter har bra balansJimmyJimmy myserDet ville sig inte riktigt från början...Peter med två av sina bästa vänner...Härligt!

På torsdagen vräkte det ner när vi vaknade. Vi skulle ut och rida på islandshästar på eftermiddagen och hoppades på att det skulle sluta. Innan vi åkte hann vi med att köra minimotorcykel och nu fick även jag prova. Det kändes lite vingligt i början, men sen gick det bra. Sedan körde vi till Visseltofta. Det såg mörkt ut på himmeln, men det kom inget regn. Vi var 14 i gruppen och man fick dela in sig beroende på hur van man var på att rida. Vi fick varsin häst och sen red vi iväg. Hästarna var snälla och gick där de skulle. Vi red på mysiga skogsvägar. Efter ett tag var det tags för att tölta. Min häst ville helst inte göra det för länge och hamnade på efterkälken. Det kan ha varit jag som inte var så bra på att rida också..;) Vi delade in oss i en snabb och en långsam grupp. Jimmy tog den snabba, medan jag och Peter höll oss till skritt och tölt. Efterhand fick min upp farten på tölten också. Sedan blev det fikapaus. Fikon- och russinbröd med pålägg och chokladkaka till efterrätt. Vi fortsatte sen rida. Det var blött och lerigt på stigarna och min häst ville helst inte bli så blöt om hovarna, så vi hamnade nära träden ett antal gånger. Knappt tre timmar senare var vi tillbaka på gården. Lite öm i baken och händerna, men jag var nöjd ändå. På väg hem kom ösregnet. Det vräkte ner, så man blev helt blöt av att bara gå in från bilen. Regnet upphörde ganska snabbt och det blev bad i Lursjön. Lite kallt när vi hoppade i, men sen var det skönt. Vi hoppade några gånger från ett hopptorn. Sedan började vi bli hungriga och vi åkte hem. Det blev kyckling inlindad i bacon med fetaost. Smaskigt! Jag och Jimmy hade bestämt oss för att sova i deras vindskydd ute i skogen. Så i regnet begav vi oss ut. Svårt att hitta när det var helt mörkt, men vi lyckades till sist. Jimmy fixade en brasa. Det var ganska svårt att få fyr på den. Efter ett tag lyckades vi. Mysigt!

JimmyJagPeter gasarHästkillarna!Hästarna vilar under fikapausenMin häst och jagMin häst har kommit lite efterPeterJimmyPeter och JimmyJimmy hugger vedÄntligen eldFrukost vid vindskyddet

På fredagen blev det städning och packning. Igår hittade jag spår av vår resa. En stor fästing i knävecket. Konstigt att jag inte hade känt den tidigare. Äcklig var den.

Träningsstart

Skönt med träning igen! 15 stycken. Vi började med cirkeln. Hälften utanför och hälften inne. Dubbelpass, dubbelvolley med bredsida och sen vrist, bröst-volley, nick och sist enkelpass. Sedan var det Coopers. Jag var riktigt trött. Kändes att jag har varit sjuk. Louise sprang om mig i slutet och då orkade jag inte hänga med. 10 varv blev det. Kommer inte ihåg vad jag klarade på gruset sist. Efter Coopers kände man sig helt slut. Vi hade sen passningar med två tillslag. Jag och
Ros körde. Sedan var det snabba fötter. Framåt och en ny variant på sidan. Vi avslutade med spel med två tillslag. Det fungerade stundtals riktigt bra, men ibland slarvade vi. Lite dålig rörelse och koncentration i passningarna, men det ska vi förbättra fram till serien startar igen.

Det blir ingen träning på torsdag. Ska till Hagnarp med Jimmy och Peter imorgon. Ska bli skönt att komma iväg. Hoppas vädret blir ok. Vi ska rida Islandshästar på torsdag och sen hem på fredag.

Go Kart

Idag har jag och Jimmy cyklat till Lockarp och kört Go Kart. Andra gången för mig. Vi körde två tio minuters rundor. Först var jag riktigt långsam och blev omkörd direkt. 1.59 min tog första varvet. Det var ganska läskigt i kurvorna. Kändes som man skulle välta. Jag vågade mer och mer och i slutet kändes det som det gick ganska snabbt. 1.27 min fick jag till slut. Jimmy såg jag inte mycket av. Han körde om mig direkt och sen väntade jag bara på att bli omkörd igen.

Andra omgången gick mycket snabbare. Jag hann sju varv istället för fem. Som sämst körde jag på 1.22. Snabbast gick det sista varvet (1.15 min). Jimmy körde om mig ganska tidigt även den här gången. Eller jag fick släppa förbi honom för att han inte skulle bli ledsen...;) Men nu lyckades jag hänga med honom ganska länge. Han hade faktiskt bara en tiondel snabbare tid på snabbaste varvet, men han var jämnare och ungefär lika snabb hela tiden. I slutet höll jag på att krocka med han som var framför mig, för han snurrade precis framför mig på väg av banan. Jag fick tvärbromsa och snurrade runt även jag.

Roligt att köra. Kul när man känner att man blir bättre och bättre. Det går att gasa mer än vad man tror.:)

Jimmy är redo för andra rundan!Jag efter målgång

Firat Jimmys mamma

Igår bjöd Jimmys mamma oss på restuarang. Hon fyllde år. Det blev oxfondue. Riktigt gott. Gott kött och pommes med flera olika goda såser till. Efteråt blev det fika hos Jimmys mormor. Glass med smälta hallon, bullar och kaka. Hon hade en väldigt fin lägenhet. 88 år och bor ensam utan hjälp. Jag hade inte gissat hon är så gammal som hon är. Trevlig kväll med massor av god mat!

Utebio

I söndags kväll var jag och Jimmy på utebio i Folkets Park. Skön kväll för att sitta ute. De visade De ofrivilliga. Man fick se fem olika öden. Det kändes som den började bra, men jag hade velat ha något samband mellan det man såg. Den slutade bara helt plötsligt.

Söndag

Inte många timmar kvar av min långa jobbperiod nu. Ska bli skönt att vara ledig en vecka. Hoppas det blir ok väder!

Träningen börjar igen på tisdag. Har faktiskt inte känt mig speciellt sugen på att träna under uppehållet. Brukar alltid vilja träna. Jag har inte tränat fotboll, sen innan midsommar (undantag Åhus). Missade ju sista veckan, när jag var i Halmstad. Jag har jobbat väldigt mycket och har nu varit sjuk sista veckan. Under de två sista veckorna har jag bara varit ute och sprungit en gång. Tur att jag rör mig lite till och från jobbet. Får se hur det går på Coopers på tisdag. Ska nog orka springa lite ändå. Annars får jag ligga i hård träning inför serien...;) Cup på lördag i Skillinge och träningsmatch mot Helsingborgs DFF, sen ska vi vara redo för revansch mot Kick. Ska bli riktigt kul att möta Helsingborg och se hur vi står mot ett division 2-lag.

Nattdopp

Efter en svettig dag på jobbet igår, följde jag mer än gärna med Jimmy, Celia och Peter för ett nattdopp i Västra Hamnen. Härlig kväll. Varmt och helt vindstilla. Inlines genom hela Malmö. Sen var det riktigt skönt att svalka sig i havet. Mycket varmare än vi hade trott. Peter var lite klen och tittade på medan vi andra badade. Detta borde vi göra om!:)

Svininfluensa?!

Kanske har jag fått den eller så har jag bara väldigt ont i halsen. Känner mig lite allmänt kass. Hoppas verkligen det inte blir värre och går över snart! På sommaren ska man inte vara sjuk.

Lugn helg

Förutom allt jobbande har jag hunnit med lite annat kul. I lördags kväll hade Jimmy och Peter fixat gott grillat kött. De klarade det utan att bränna köttet, trots att Jimmys nya slackline nog var mycket mer intressant. Trevligt med mat direkt. Emma kom lite senare och vi kollade på Bolt.

Igår på kvällen var vi i Sandby och åt lasagne. Mamma hade gjort en god tårta också. De börjar få det riktigt fint i trädgården och hade lyckats få ordning på alla mina och Annelis saker också!

Pernillas 30-årsfest

Igår kväll var vi bjudna till Pernilla. Hon skulle ha tjejmiddag. Jessan, Sofie N, Jenny, Malin R, Milan, Lina, Olinda och jag var där från laget. Sen var det lite annat folk där också. Vi fick fördrink och tilltugg när vi kom dit. Sedan blev det mat. Potatisgratäng, kalkon, rostbiff, bröd och sallad. Väldigt gott! Vi hade lite tävlingar och man skulle gissa, innan vem man trodde skulle vinna. Själv var jag med i tävlingen Vem är mest på smällen? En tjej med stor mage var med, men så lätt skulle hon inte vinna..;) Det gällde att blåsa en ballong tills den smällde. Det var inte lätt, när man började skratta. Jag låg långt efter i början, men tog igen det och med några sista blåsningar smällde min. Sofies hade redan smällt, men hon blev diskad. Nästa tävling var Vem är mest blåst? Malin tog hem segern med sin specialvissling. Jag och Jutta hade två rätt i det läget. Vem är rappast i flabben? Vi trodde på Lina, men hon kändes inte så vinstsugen när hon i slutet började prata om Jessan. Istället var det Jessan som snabbt fick i sig snöret. Synd för henne hade hon inte röstat på sig själv. Otaktiskt!;) Sista tävlingen gällde Vem är kung i baren? Olinda var ju given här. Milan hoppade av tävlingen, då hon körde och valde mig som sin ersättare. Det gällde att dricka upp en cider snabbast. Mätt och inte alls sugen på cider gick jag fram. Tog en klunk, men blev sen imponerad av Olinda som var helt fokuserad på att vinna och lyckades också med det. Grattis till henne!:) Själv hann jag nog ta två klunkar. Jenny och Lina vann tävlingen då de hade tre rätt av fyra. Priset var vad jag vet bara äran! Men roligt med lite tävlingar! Det bjöds på god kolakaka till efterrätt. Sen kom det fram chips, jordnötter, jordnötsringar och godis. Trots att jag var mätt, var det svårt att motstå. Det kom även fram ett stort groggbord, men jag tror inte att det blandades en endaste drink. Pernilla verkade nöjd med kvällen och presenterna. Det blev mycket fotbolls- och barnsnack. Kanske inte konstigt med flera gravida och många som redan hade barn. Trevlig kväll!
 
Jessan, Jenny och LinaMalin studerar sina motståndarePraktiskt drinkbord för Lina

Överraskning

På kvällen på min födelsedag skulle vi ut och äta. Jimmy undrade om det gick bra med en indisk restuarang och jag tyckte det lät bra. Väl utanför restuarangen vid Möllan, kommer Beckis. Jag blir lite förvånad. Vi går in och det kommer fler och fler som vi känner. Tror vi blev 13 till slut. Jag fick några presenter. Maten var god. Jättekul att så många kom och verkligen roligt att bli överraskad på det sättet. Hoppas de andra också tyckte kvällen blev lyckad!


27 år!!

Jag får först tacka för alla gratulationer!

Har redan fått blommor, present och kort av min favorit! Ikväll blir det restuarang. Ska bli gott!

Det hände en rolig sak idag på jobbet. Robert, som är sommarvikarie, frågade om jag ville veta en sak. Jag svarade såklart ja. Han sa att han fyllde år. Det gör jag med, svarade jag. Nu firar vi tillsammans genom att köra mjölk och diska tankar!:)

Åhus!!

Förberedelserna började i torsdags. Träning på Svaneskolan och sen åkte vi till Sandra för att fixa linnena. Träningen gick väl sådär. Sofie N visade bäst form under ett tag när hon sköt mål på allt. Sandiga och svettiga tog vi oss hem till Sandra. Pastasallad och min ananaskaka, där båda verkade uppskattade. Kajsa var nog den som mest uppskattade kakan mest.;) Milan klippte bokstäver och Sandra och Sofie I sydde på dem på ryggen på linnena. De blev väldigt snygga!

Sandra och Sofie I syrMilan klipper

I lördags morse träffades vi i Åhus. Lagom stressade hann vi till första matchen. Uppvärmningen och taktiken var väl inte den bästa. Elle stod över och coachade från linjen. Det blev förlust mot Åhus 1 med 3-1. Ros gjorde vårt mål. Resultatet var inte så rättvist. Deras målvakt gjorde alla på utspark, annars hade de inte så mycket spel. Men det gäller att göra fler mål än motståndarna.

Vi och våra snygga linnen

Till nästa match var vi mer taggade. Sol, bad och lattjande med boll hade gjort att vi kommit i form. Vi mötte Stoby och efter en svängig match vann vi med 5-2. De tog ledningen, men gjorde sen ett självmål efter en utspark av Olinda. Olinda spelade sen upp till mig som kunde nickskarva 2-1. Vi fick en straff efter att jag hade blivit nerdragen och jag slog in vårt tredje mål. Sandra klev sen fram och gjorde mål från långt håll. Ros gjorde det sista målet.

Vi hejar på killarnaJeppe blir nergrävd

Därefter blev det mat. Pasta Carbonara för min del.

Den här snyggingen var också därTrångt för Tozz i straffområdet

Match nummer 3 skulle gått mot FC Hässleholm. Tyvärr var de inte där och det blev wo. Vi hejade istället på vårt andra lag, Samlaget. De yngre spelarna spelade i det laget och de hade vunnit sina två första. Tyvärr hade de också råkat ut för många skador. Det blev inte bättre när Aleks skadade sig i den här matchen. Matchen var jämn och slutade också oavgjort. Det blev sen god glass. Banan/choklad och äpple/kanel i strut! Mumsigt!

Vi hejar på Samlaget. Stina och Wea är tyvärr skadade..Elle och Sofie IHelen kollar in TildaPilan nickar på en hörna

I sista matchen för dagen skulle vi möta de som ledde vår grupp. Hällaryd hade vunnit sina matcher. Nu hade det börjat blåsa mer. I första halvlek hade vi problem. De ledde rättvist med 2-0. Båda målen kom efter målvaktsutkast. Ett touchade Olinda och ett var ett nicksjälvmål. I andra halvlek vände matchen helt. Vi vinner ganska enkelt med 4-2 och tar över ledningen i gruppen. Olinda gör första målet på utspark. Sen nickar jag in 2-2, efter en utspark av Olinda. 3-2 gör Ros och Sofie N avgör definitivt matchen med 4-2.

Hardeberga BK

Våra båda lag åt sen tacobuffé på ett ställe vid stranden. Sedan blev det vin och en massa snack. Herrlaget kom också ut och var med. Riktigt trötta somnade jag, Ros och Kajsa i vår lyxsvit.

Jag, Ros, Elle och OlindaFiltmys!

Vid halv åtta gick vi upp och åt frukost. God buffé. Vi skulle spela redan kl 9, så det kunde inte bli så mycket mat.

Vi var inte alls på hugget och förlorade med 4-2 efter uselt spel. Vi hade ledningen två gånger och det kändes ganska tryggt tills de vände matchen. Jag spelar fram Ros i första halvleken till 1-0. Tyvärr kvitterar Hasslarp i slutsekunden av första halvlek. Vi gjorde dåliga byten och spelaren fick god tid på sig att skjuta bollen in bollen vid bortre stolpen. I andra halvlek passar Ros fram mig till 2-1. Sen händer något. Vi är inte tuffa i straffområdet och de gör två mål på utsparkar. Vi måste kunna hålla undan anfallarna bättre i straffområdet.

Oturligt nog, så blev vi bara tvåa i gruppen och Samlaget blev trea. Det betydde att vi skulle mötas i sextondelen. Matchen var ganska jämn, med en del tuffa närkamper. Sandra drog ner Louise riktigt fult en gång, men båda bara skrattade. Milan sätter 1-0 i första halvleken. Pilan kvitterar sen på en hörna. I andra halvlek är vi riktigt dåliga. Elin har en riktigt bra chans, men Olinda måste ha skrämt henne för skottet går över. De får flera bra frisparkar, men ingen går in. Vi har inte många chanser under hela matchen, dålig rörelse och obefintligt passningsspel. Det slutar lika och suddenstraffar får avgöra. Jag får äran att sätta första. Samlaget skickar fram Elin och hon sätter säkert sin. Nu kliver Milan fram och slår den lugnt och säkert vid stolpen. De andra litar på Elin och hon sätter sin andra lika säkert. Jag får sen gå fram igen och lägga vår tredje straff. En liten tanke på att byta hörn, men sätter den i samma. Elin kliver fram en tredje gång. Den här gången är straffen inte lika bra slagen och Olinda är riktigt nära att ta den. Milan får sen chansen, men tyvärr räddar Malin. Elin kan sen avgöra och trycker snyggt in avgörandet. Det var bara att gratulera de yngre tjejerna. De var absolut värda segern.

Vädret blev sen riktigt dåligt, men vi väntade och hejade på de andra. Först fick killarna stryk i sin åttondelsfinal i B-slutspelet. Sedan var det dags för Samlaget - Pandora. Innan vi kommit till planen stod det 1-0. Strax därefter får Pandora straff, men skjuter över. Tyvärr kommer sen kvitteringen. Det är jämnt och det är många bra chanser. Några gånger dansar bollen på mållinjen. Pandora tar ledningen, men Samlaget kvitterar snyggt. Elin spelar fram Stina. Med en minut kvar får Pandora in 3-2, som också blir slutresultatet.

En rolig helg, men synd att vi inte lyckades med bättre spel. Vädret hade också kunnat vara lite bättre idag. Mycket slumpen som avgör matcherna. Det känns som nästan alla kan slå alla. I vår grupp var alla lag ungefär lika bra. Ettan fick 10 poäng och tvåan, trean och fyran fick alla 9 poäng och lika målskillnad. Hoppas alla de yngre tjejerna reparerar sina skador under uppehållet och kommer laddade till seriestarten!

Kristianstad

I fredags åkte jag och Beckis upp och hälsade på Ida. Först blev det en sväng på stan och god glass. Sedan gick vi hem och fixade mat. Kyckling i ugn och fransk potatissallad. Riktigt gott! Schlagerspelet åkte sen fram. En del helt omöjliga frågor. Ida och Beckis fick mycket hjälp av sina kort.;) Själv fick jag nöja mig med ett. Beckis blev efter någon timmes spel vinnare och valde att framföra After Darks La Dolce Vita. Mycket vackert! Efter spelet var slut, blev det jordgubbar till efterrätt. Sedan blev det en kort sväng ner på Kristianstadsdagarna. Vi fastnade vid dansbandsbanan, men ingen av oss "vågade" tacka ja till en dans. Tyvärr ingen plump, men ändå en lyckad kväll.

Härlig onsdag!

Dagen spenderade jag och Emma på Ribban. Riktigt varmt och skönt. Vattnet var lagom svalkande. På kvällen blev det en runda på stan med Beckis. Vi åt turkisk buffé på Ankara och därefter blev det glass på Stortorget. Smaskigt!

Snart blir det beachfotboll på Svane. Ska bli riktigt skoj! Hoppas de andra gillar min nybakade kaka!

RSS 2.0