Dömning

Det blev match både i fredags och lördags. Södra Sandby P15 - Ramlösa Södra FF först. Lagom till matchstart så slutade det att regna. Sandby dominerade i första halvlek, men låg under med 2-0. I andra halvlek blev det lite tuffare situationer. Sandby kvitterade, men sen avgjorde Ramlösa till 3-1.

I lördags gick jag på linjen i matchen mellan Husie IF och Derome BK. Första halvlek var riktigt dålig. Husie hade mycket boll, men skapade ingenting. Derome var effektiva och gjorde två mål. Det kändes som de skulle vinna, men Husie rivstartade i andra halvlek. Innan det hade gått tio minuter stod det 2-2. Derome hade ingenting under andra halvleken. Husie pressade för en vinst och med några minuter kvar satt 3-2. En snäll match med få avblåsningar.