Sista träningen

Jörgen var med på träningen idag. Riktigt starkt av dig! Ibland är inte livet rättvist och frågan är varför vissa ska drabbas mycket hårdare än andra. Man får ta till vara på allt och uppskatta det lilla! Du får ta all tid du behöver till familjen! Vi hoppas kunna bidra med något positivt när du är med på träningar/matcher.

Vi började med kvadraten igen. Jag, My, Louise och Pilan. Andreas införde straff efter tio pass. Säger inte mer än att My kommer bli grymt vältränad..;) Sedan var det skotträning på rullande boll. Från början hade vi målvakt, men sen hade vi koner och skulle träffa utanför. Själv var jag urusel. Det mesta gick över. Måste varit en lyckoträff mot Lunds BK. I slutet skulle vi försöka få ner konerna. Det tog lång, lång tid. Många bollar var inte i närheten, medan vissa gång på gång var nära, som Helen. Pilan lyckades till slut få in en fullträff. Vi avslutade träningen med spel på sjumannaplan. Ganska jämnt spel, men det var vi som gjorde de riktiga målen. Eftersom vi inte hade några målvakter, skulle vi göra mål på nick och volley. Vi fick in många mål. Jag, Ros, Pilan och Malin E skötte offensiven, medan Louise, Lottie och Josse höll tätt där bak. Pilan var i och för sig med överallt som vanligt!:)

Nu väntar domarutbildning (steg 2) nästa vecka, medan de andra tränar en sista vecka. Till hösten blir det träningsmatch mot Helsingborgs DFF. Ska bli kul att mäta sig mot ett division 2-lag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0