Hockey-Bockey

För en gång skull vara jag inte alls sugen på att spela. Trött redan innan vår egen träning och skulle upp fem dagen efter. Väl på matchen lånade vi in två spelare, som spelat innan så att vi var tre avbytare. Dessutom fanns det ingen domare där, så vi spelade utan. Vi hade inte en chans från start. De åkte ifrån oss och spelade ut oss. Mål på mål och det var riktigt tråkigt. De var för bra för mig för att det skulle vara roligt. De gick upp till 6-0. Sen hände något. Vi började kämpa och skapade chanser. De kom inte alls lika lätt igenom. Vi gjorde två mål innan pausen.

I andra perioden fortsatte vi spela bra. Anton gjorde två mål och Jesper ett och det stod plötligt 6-5 till Klåparna. Resten av matchen var det jämnt. Tyvärr gjorde de några fler mål än oss och det slutade med en förlust med 10-6. Första tio var riktigt tråkiga, men sen var det roligt. Nu är det bara några få matcher kvar och vi får se till att spela som vi gjorde när vi var bra i torsdags.