Beachfotboll och grillning

I onsdags övade vi beachfotboll inför i sommar. Vi ska ha två lag med i Åhus ett ungt och ett gammalt. Det var vi gamla som startade vår laddning på Svaneskolan. Vi spelade fyra mot fyra. Stor publik hade vi också. Elle och Kajsa var sjuka, Milan vilade sin hand och Emma och Lina var också där. Det var ganska bra spel för att vara första gången för året. Sofie I, Jessan, Jenny och Olinda spelade i det ena laget och Sofie N, Malin, Sandra och jag i det andra. Båda lagen var väldigt skottvilliga. En del skott gick på mål och andra högt över. Jessan var den som sköt mest och från början spred sig bollarna överallt, men i slutet hade hon siktat in sig och då satt bollarna i mål. Riktigt jobbigt om man tar i. Själv var jag kanske inte den som sprang mest. Jag vilar mig i form till sommar, då ska jag springa på allt...;) Kul var det och flera snygga mål hann vi med!

Kamp framför måletJag bryter framför JessanJenny har kontrollElle, Milan och EmmaHörnaVi röda pressar hårt!Kamp mellan Sandra och JennyFull fart!Sandra är törstigoch Jessan.Jessan skjuterSandra vilar

Efteråt blev det grillning hos Sofie I. Emma, Jessan och jag var grillmästare. Sandra och Sofie I hade gjort jättegoda potatis- och pastasallader. Meloner, chips, godis, chokladkaka och nötter bjöds det också på. Det var svårt att inte bli mätt! Vi tittade på Olindas film från hennes 25-årsfest. Väldigt fin sång vi sjöng!:) Rolig kväll, som jag tycker vi får göra om!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0