Valborg!

Det blev först inlines mot strömmen av folk. Från Stadsparken till Sandby. På väg tillbaka på eftermiddagen med rabarber och kubb, mötte jag samma folk som var på väg från parken. Lite mer högljudda än dem jag mötte imorse..;)

Ida och David dök upp först. Vi förberedde pajerna och började med potatisen och grönsakerna. Jimmy kom lite efter och fixade med grillen. Beckis dök sen upp lagom till att det var dags att lägga på köttet på grillen. Vi bestämde oss för att sitta inne och äta. Efteråt blev det kubb. Först jag, Ida och David mot Jimmy och Beckis som stundtals fick hjälp av två killar. Fast de hjälpte nog snarare oss än dem. I vilket fall utklassade de oss, men vi vann ändå eftersom de inte fick ner kungen. I andra omgången blev jag och Ida själva. Inte gick det bättre för att vi hade blivit av med David. Den här gången fick de dessutom ner kungen och vann enkelt. Vi spelade sen en sista omgång. Jag och Ida fick medvinden. Vi vann efter en lång omgång, där det var lite problem med sikten i slutet. Tur att vi fick visa att vi kunde vinna också!:)

Sedan blev det rabarberpaj med vanlijsås och plump. Beckis var tvungen att gå och vann spelet. Jimmy inledde med plump efter plump, men spelade upp sig och blev inte sist. Lugn och trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0