Lunds SK - HBK 3-5

Igår spelade vi träningsmatch på Smörlyckans konstgräs. En riktigt skön plan att spela på. Vi ställde upp med Emma - Tilda, My, Elle, Helen - Stina, Pilan, Sabina, Elin - Aleks, jag. Olinda, Jessan och Anna R började som avbytare.

Matchen börjar bra för oss. Efter bara någon minut, slarvar Lunds backlinje. Jag tar bollen och kommer fri mot målvakten. Det är vi som tar tag i spelet. Lund har svårt att skapa något på vår planhalva. Vi stressar dem till misstag och skapar en del chanser. 2-0 kommer efter att jag fått tid på mig och skjuter en bit utanför straffområdet. Inget alls bra skott, men målvakten tappar in bollen. 3-0 är riktigt snyggt. Elin slår en perfekt kross-boll. Stina möter bollen bra och skjuter snyggt och säkert in bollen över målvakten in i mål. Elin är sedan väldigt nära att göra 4-0. Helen spelar bak till Elin som träffar målvaktens huvud. Bollen tar sen på målvaktens rygg och är på väg in i mål, men i sista stund hinner målvakten ta bollen. Sen händer något. Kanske tycker vi att det här kommer bli enkelt och tror att det ska rulla på. Lund blir mer samspelta i backlinjen och ger oss inte så många chanser. Samtidigt börjar de hitta varandra bättre i deras offensiv. Vårt spel är riktigt dåligt. Vi kan knappt slå en passning rätt. Det känns inte heller som vi hjälper varandra utan vi jobbar mycket för oss själva. Jag och Aleks får knappt några bollar längre. Deras stötande tar allt ett tag. Med både tur och skicklighet lyckas vi ändå inte släppa in något mål i första halvleken.

I andra halvlek går Sabina ut och Olinda kommer in på mitten. Elle flyttar upp i anfallet, Elin går ner som mittback och Anna R kommer in på yttermittfältet. Jessica går in som ytterback och Tilda vilar. Tyvärr verkar vi inte riktigt vara med från start. Tidigt får en av Lunds spelare bollen och kan enkelt gå rakt igenom vårt lag. Fri med Emma gör hon inget misstag. Lund verkar vara riktigt taggade och vi lyckas inte med mycket. Vi slarvar i backlinjen och det ger Lund ett friläge, som de tar tillvara på. Plötsligt står det 3-2. Efterhand hittar vi våra nya positioner bättre, men fortfarande går vi knappt in i närkamper och spelar bort alldeles för många bollar. Vi skapar några chanser. Elle blir snyggt framspelat till ett friläge. Målvakten kommer bra ut. Elle försöker sig på ett lobbskott, men det går precis utanför stolpen. Lite senare får Elle en ny chans. Efter en rörig situation framför mål, nickar Anna bollen bakåt. Elle dyker upp och kan nicka in 4-2. Jag tar mig från högerkanten och skjuter, men målvakten räddar. Elle får ett bra läge till höger i straffområdet, efter att jag slagit en djupledsboll till henne. Hon får till ett bra skott, men målvakten tippar bollen till hörna. Deras målvakt började inte speciellt bra, men i andra halvlek var hon riktigt bra och gjorde flera fina räddningar. Lund har mindre chanser i slutet av matchen, men utnyttjar ett friläge. Emma är bra ute och styr bort anfallaren. Men hon når bollen precis innan kortlinjen och kan reducera till 4-3. I slutet kommer Aleks in igen i anfallet och även Tilda hoppar in. I slutminuten gör jag 5-3. Stina slår en bra djupledsboll till mig och jag tar mig in i straffområdet. Från ganska nära håll får jag in bollen vid första stolpen.

Vi får vara nöjda med vår första kvart, men sen var det inte bra. Alla kan bättre. Jag tycker ändå backlinjen fungerade bra i första. Både Tilda och My gjorde riktigt bra insatser. De låg rätt och samarbetade bra med Elle och Helen. Pilan jobbar och sliter som vanligt. Stina tog många bra löpningar. Aleks mötte bra och visar att när hon vill så vinner hon mycket boll. Olinda kom in i andra halvlek och visade att det går att vinna närkamper. Kul för Elle att få chansen att spela anfallare. Hon visade att hon inte helt glömt bort hur man gör...;) Lund hade flera duktiga spelare och kan säkert göra bra ifrån sig nästa säsong i fyran, men vi ska inte ha så svårt för dem.

2012

I måndags blev det bio på kvällen. Det blev den sena bion och en lång film. Riktigt bra effekter i filmen och handningen var helt ok. Vi får hoppas att vi klarar oss från att något sånt ska hända. Själv trodde jag att jag skulle vara trött, men konstigt nog höll jag mig utan problem vaken hela filmen. Värre var det för Jimmy. Han hade svårt för att ha ögonlocken uppe i mitten av filmen. Tur att jag hjälpte honom, för annars hade han nog somnat gott!;)

Söndag

Jag ägnade mig mest åt att vila upp mig från gårdagen. Min fot gjorde lite ont, så det var bäst att tillbringa tiden i soffan. På kvällen kom Anneli hit och vi åt spaghetti och köttfärssås. Vi hade tänkt att se en film, men det gick sådär med det. Anneli hade med sig flera filmer, men antingen var det konstiga ljud i dem eller hade hon sett dem. Till slut blev det Spread med Ashton Kutcher. Vi hade inte så höga förväntningar då den fått 1,5 av 10 på imdb. Betyget motsvarar väl filmen. Vi såg en kvart, sen fick det vara nog. Iställer blev det Shooter som gick på fyran. Jag såg nog inte mer av den, innan jag somnade.

Obesegrade räckte inte långt

Vi åkte till Växjö tidigt i lördags. Det blev först en promenad för att komma i gång, eftersom vi var där så tidigt.

I första matchen mötte vi Lunds BK 1. Det kändes som en tuff start, men lika bra att ta dem direkt. Vi ställde upp med 3-2-1. Emma stod i mål. Sandra, Tilda, Elin, Elle, Jessan och Helen var backar. Pilan, Stina och Malin S var mittfältare. Jag och Wea bytte av varandra i anfallet. LBK satte full fart direkt. Vi hade svårt att hänga med, eftersom vi inte hittade rätt i våra positioner. Efter några minuter blev det bättre. Lund skapade inte så många chanser och de som de fick tog Emma hand om. Vi började komma längre upp i banan, men skapade inte några farliga chanser. Lund blev stressade och slog bort många passningar. De hade några farliga inläggslägen, men tur för oss missade de. Vi var dåliga på att ta vår spelare på hörnor och inlägg. Några bollar gick förbi i målområdet utan att någon var på dem. Matchen slutar 0-0. En helt okej start för fortsättningen av turneringen.

I andra matchen mötte vi Höllvikens GIF. De vann en fyra i år och spelar i trean nästa säsong. Vi ställde upp på samma sätt som i första matchen. Den här matchen skulle vi ta tag i direkt och höja tempot. De första minuterna går bra och vi stressar dem till misstag. Jag kommer runt på högerkanten och bollen hamnar precis framför mållinjen, men vi får inte in den. Sen kommer Höllviken mer och mer in i matchen och vi har svårt att hitta vårt spel. Vi håller ihop bra bakåt, men samtidigt skapar inte vi heller mycket framåt. Med fem minuter kvar får jag bollen och kommer fri med målvakten. Hon kommer bra ut och styr ut mig mot kortlinjen. Jag håller på att tappa bollen, men då trampar hon på mig och vi får straff. Jag sätter straffen. Nu kändes det som vi skulle ta det. Tyvärr tappar vi sen helt markering på en hörna och en höllvikenspelare kan helt ostört nicka in 1-1. I slutet har vi en jättechans att avgöra. Helen frispelar Pilan med en riktigt fin djupledsboll. Pilan skjuter, men målvakten lyckas rädda till en hörna. Riktigt surt att inte vinna den här matchen. Det kändes som en måste-match, vilket det sen visade sig att vara också...

Sedan var det dags att möta Hörvikens IF. Nu ändrade vi taktik och spelade 1-3-2. En mycket mer offensiv uppställning, men det krävdes riktigt mycket jobb av mittfältarna. Hörviken spelar i femman och nu var det dags för en vinst. Det tog några minuter, innan vi hittade rätt med den nya uppställningen. Wea höll sig framme och tryckte in 1-0. Sen rullade det på. Wea gör även 2-0 efter ett inspel från kanten. 3-0 gör Sandra när hon säkert sätter en passning. Jag gör sen 4-0. Wea trampar sen snett och Helen flyttar upp i anfallet. Tyvärr tappar vi koncentrationen på en hörna och Hörviken kan reducera på nick. Vi hinner med ett mål till. Jag får bollen från Tilda på en inspark. Jag vänder upp och väggspelar med Helen i straffområdet. Sedan spelar jag fram Malin som kommer med bra fart och sätter bollen i öppet mål. Skönt med en seger och många mål.

Inför sista matchen mot Ovesholms IF (vinnare av division 3 östra), så behövde vi vinna för att gå vidare. Några otippade resultat i näst sista omgången, hade gjort så att Höllviken kändes borta och Lund hade tappat greppet. Vi fortsatta med vår offensiva uppställning. Vi var inte riktigt på tå i början och Ovesholm kunde ta ledningen. Inte alls otippat så var även det på nick efter ett inlägg. Vi tryckte på, men Ovesholm kunde utöka till 2-0. Vi måste våga trycka till mer i närkamperna. Ovesholm fortsatte att spela tufft. Vi anfallare fick några tuffa smällar av deras backar. Vi kommer närmare och närmare ett mål. Helen frispelar mig, men deras målvakt kommer ut och täcker av bra. Pilan har ett bra skott och även Stina fick ett bra läge. Deras målvakt storspelar, men till slut kommer reduceringen. Jag får en boll av Pilan och kommer fri med målvakten. Hon täcker av passningen till Helen och jag kan enkelt trycka in bollen vid stolpen. Vi har några minuter på oss. Ovesholm skapar inget framåt. Med två minuter kvar gör Helen 2-2 på en retur på mitt skott. Jag har sen ett bra läge från kanten, men målvakten räddar igen. Helen får sista chansen. Hon får till ett bra skott. Jag försöker skarva, men återigen är målvakten där. Matchen slutar 2-2. Ovesholm vinner gruppen och Lund går vidare som tredje bästa tvåa.

En bra insats av alla! Synd bara att det inte räckte för att gå vidare.

Vila mellan matchernaFler tröttaSandra är på huggetTaktik-snackMicke har piggnat tillRyck!Nu tar vi dem!Elin, bollen är bakom dig!;)Helen spelar till migPilan, Elin, Sandra och Jessan vilar upp sig...Stina är törstig!

Fredag

Helgen började med Beckis och idol. Vi åt thai-mat. Alltid gott! Lite otippat att Erik hängde löst, men de andra var bra. Tove och Erik har hela tiden känts som en final, men nu börjar Calle närma sig. Tror att Mariette får åka hem på fredag.

Malin och Marvin

Den här veckan var egentligen en nattvecka, men det blir bara en natt. Måndag, tisdag och onsdag har jag hoppat in på labbet. Kul att vara där igen. Det tar lite tid, men tänker man bara efter kommer man ihåg nästan allt. De två sista nätterna har jag bytt till nästa vecka för att kunna vara med i Växjö!:)

Tyvärr har det inte blivit någon träning den här veckan heller. Måste bli bättre på att träna. Nu kan jag inte ens skylla på att jag är förkyld. Det har blivit en massa tv istället. Oskyldigt dömd var riktigt bra och Bonde söker fru får man inte heller missa.

Igår var jag och hälsade på Malin och Marvin. Han har blivit så stor och duktig. Det dröjer inte länge innan han springer omkring. Han tyckte att jag var riktigt spännande och han var glad nästan hela tiden. Det blev lite mackor, en promenad och sen fika.

Marvin i gåstolenMarvin på golvet

Ikväll blir det idol med Beckis. Jag tror Reza åker ut. Sen blir det läggdags. Jag ska vara i Lund 05.10 för att åka till Växjö. Lagom tidigt att stiga upp en lördag...;)

Oktoberfest hos Peter

I lördags på kvällen bjöd Peter på Oktoberfest. Själv kom vi lite sent, eftersom jag var tvungen att ta igen några timmars sömn och vaknade först vid åtta. Det var mycket folk där och dök upp ännu fler under kvällen. Peter bjöd på öl och snacks. En rolig kväll, trots att temat kanske inte är mitt favorittema. Grannarna uppskattade inte den lika mycket och tillkallade väktare. Så farligt högt kändes det inte som musiken var.

Rikard och EmmyParty-Mackan höjde stämningen när han kom. Här dansar han med Lina och Betty.

HBK - Sjöbo IF

Träningsmatch på konstgräset i Dalby. Själv var jag väl inte formtoppad med två timmars sömn efter en nattvecka och ont i armen av influensasprutan. Vi hade två avbytare och Rasmus (Jörgens son) i mål. Startelvan såg ut så här: Rasmus - Tilda, Elin, My, Hanna - Sabina, Malin S, Pilan, Stina - Aleks, jag. Kajsa och Johanna (provsspelade) började som avbytare. Sjöbo saknade många spelare från sitt a-lag och kom med ett ungt lag.

Vi börjar matchen lovande och trycker på. Det blir riktigt farligt på vår första hörna. Elin slår in den bra framför mål. Pilan är på bollen, men en Sjöbo-spelare räddar på mållinjen. Tyvärr kommer Sjöbo upp i ett anfall och lyckas få straff. Straffen sätter de säkert i mål. Sjöbo kommer med mycket fart i sina anfall. För det mesta tycker jag vi hänger med bra, men ganska tidigt kommer de runt på vår högerkant. Bollen hamnar framför mål. Jag vet inte om Hanna var sist på bollen eller inte, men det hade blivit mål i vilket fall för deras anfallare låg precis bakom Hanna. Sjöbo har sen en bra period och vi får kämpa. Tyvärr skadar sig My i sitt knä en bit in i matchen. Hoppas det inte var något allvarligt. Malin S flyttar ner som mittback, jag blir innermittfältare och Kajsa kommer in i anfallet. Kajsa har hur mycket ork som helst och springer och stör deras backar. Efterhand börjar vi skapa chanser och i slutet av halvleken tycker jag att vi är det bättre laget. Vi har några skott utifrån, men det blir aldrig riktigt farligt. Pilan har helt öppet mål från långt håll, men hon såg nog inte själv hur bra läget var. Elin lägger flera riktigt bra hörnor och hade vi bara varit lite tuffare i straffområdet hade vi fått in en reducering.

I andra halvlek börjar Sjöbo bra och gör tidigt 3-0. De får några lätta mål i matchen känns det som. Vi måste bli tuffare och få undan bollen när de närmar sig vårt mål. Det känns som vi försöker, men tyvärr slår vi bort lite för många passningar. Johanna kommer in i anfallet och kämpar på bra. Sabina, som inte spelat med oss så länge, kommer mer och mer in i vårt spel. Det känns som vi kommer närmare ett mål, men istället är det Sjöbo som utökar. De får en frispark precis utanför vårt straffområde och sätter den i mål via stolpen. Elin blev även varnad i den situationen. Tyvärr är vi inte alls med några minuter senare. Efter en hörna går bollen ut på andra kanten och vi flyttar över. Helt för mycket och tre Sjöbo-spelare får stå fria framför mål. En av dem kan enkelt nicka in bollen, på inlägget som kommer. Vi har flera fina omställningar i slutet av matchen. Pilan spelar fram mig två gånger. Första gånger får jag inte riktigt med mig bollen och Sjöbo bryter. Den andra gången får jag bollen i straffområdet. Jag kommer förbi högerbacken och kan slå in bollen vid första stolpen. Matchen slutar 1-6.

Jag tycker vi gör en okej match med tanke på att vi har några nya, flera som inte har tränat så bra och några som spelar på nya positioner. Själv tycker jag inte resultatet speglade matchen riktigt. Sjöbo var bättre, men inte alls överlägsna. Vi får tacka Rasmus som ställde upp i mål. Tyvärr hjälpte vi inte honom så mycket vid några av målen. Nu i helgen är det Växjö och på tisdag ny träningsmatch mot Lunds SK.

Johanna, Tilda och MalinAndreas, Elin, Kajsa och Rasmus

Malmö - Leksand

I fredags var jag och tittade på hockey på arenan. Nästan fullsatt (12 000). Riktigt bra stämning. Leksand satte tryck direkt, men Malmö gjorde 1-0. Sen hade de ledningen hela matchen och vann med 4-2. Några riktigt snygga Malmö-mål. Rolig match med roligt folk. Det mindre roliga var cykelturerna till och från matchen i ösregn...

En glad CeliaEvelinaArenans snygging!;)

Massvaccination

Igår blev det vaccination för mig. Eftersom jag jobbar natt, hade jag tänkt att gå dit tidigt. Typiskt nog vaknar jag kvart i fyra. Trodde först att det var på närmaste vårdcentral, men det visade sig vara en bit bort. När jag väl var där vid halv fem, var nog resten av Malmö också det. Nästan alla var i 20-30 årsåldern. Vet inte om alla från Malmö vaccineras där, men många var det. Utanför var en kö med närmare 100 personer. Tänkte först vända och åka hem, men det gick faktiskt snabbt. Väl inne var det bara att ta fram legitimation. Sen blev man indragen i ett av de många rummen längs en korridor och i varje rum fanns 2-4 sjuksköterskor. Vaccinationen gick på en minut och kändes inte mycket. Sen skulle man sitta i en stor sal med alla andra vaccinerade och vänta i 10 minuter, så att man inte svimmade eller mådde dåligt. Det hela kändes väldigt smidigt och var en annorlunda upplevelse. Så då har man provat på massvaccination!

Idag känns det som träningsvärk i armen, annars har jag inte känt av några biverkningar. Inte fel med lite träningsvärk, kanske får en stor muskel på köpet..;) Skulle i alla fall behövas!

Ikväll blir det hockey. MIF - Leksand. Hade egentligen tänkt ha myskväll med mig själv och idol, men när jag blev tillfrågad om biljett till matchen tackade jag inte nej. Tror det kommer bli en upplevelse med mycket publik på arenan. Hoppas på vinst, för sist jag var där blev det inte det.

Sen blir det min sista natt på ett tag och uppladdning för matchen mot Sjöbo imorgon!:)

Fars dag

Var och dömde p98 på Sandbycupen. Jag och Amanda dömde tillsammans och Oktay och Rebecca. Tyckte både Amanda och Rebecca skötte sig riktigt bra. Ganska lätta matcher att döma. Inte mycket närkamper i den åldern, men kul att se de duktiga lagen spela.

Efteråt blev det en sväng till mina föräldrar. Pappa fick choklad av mig. Mamma hade bakat en riktigt god tårta! Sen blev det jobbet. Natt hela veckan. Får se om det blir labbet och dagtid sen i någon vecka...

Trea i Svalövscupen

HBK - Råå IF 1-1
Jag

Vi börjar inte alls bra. Råå stressar oss högt. Vi har inget fungerande spel och slår bort de flesta bollarna. Råå tar ledningen en bit in i matchen. Med några minuter kvar, får jag in 1-1 vid högra stolpen. Tur att vi inte förlorade. Emma räddar oss flera gånger.

HBK - Häljarps IF 7-1
Malin S 2, jag 2, Elin, Stina, Ros

Vi möter ett helt annat motstånd och vinner enkelt. Stina gör mål nästan direkt. Elin kommer upp bra och trycker in ett. Onödigt att släppa in ett mål. Malin är säker framför mål. Jag lobbar in ett. Ros avslutar med att säkert sätta ett friläge.

HBK - Svalövs BK 1 2-2
Helen, jag

En väldigt viktig match. Vid förlust skulle vi vara beroende av att Svalöv skulle vinna mot Råå. Vi börjar bra och har kontroll på matchen. Elle spelar fram mig, som tidigt kan göra 1-0. Det står sig ganska länge. Helen är nära på att utöka när deras målvakt är långt ute. Sen slarvar vi och Svalöv kan både kvittera och ta ledningen. I slutet pressar vi och med 10 sekunder kvar är Helen framme vid deras mål och trycker in 2-2. Riktigt härligt!

HBK - IF Lödde 7-0
Jag 5, Stina 2

Svalöv slog Råå och vinner gruppen. För oss räckte det med vinst i sista för att ta oss vidare. Det är klasskillnad. Det tar en liten stund innan vi får in första målet, men sen rullar det på. Jag gör flera enkla mål. De flesta efter fina framspelningar av Ros. Stina är också på hugget och gör ett mål från dålig vinkel utifrån kanten och ett från nära håll.

Semi HBK - BK Olympic 1-2
Elle

Efter att Glumslöv och Billesholm spelade lika i sista matchen innan slutspelet, blev det Olympic vi fick möta i semin. Den här matchen hade riktigt lågt tempo. Tidigt kommer jag helt fri mot deras målvakt, men hon kommer ut bra och jag kommer förbi henne men tappar ut bollen till målkast. Tyvärr tar Olympic sen ledningen. 0-1 står sig länge och vi har svårt att skapa chanser. Elin hoppar in i mål i hopp om att kunna använda hennes fötter. Det ger ingen utdelning alls. Vi skapar några bra målchanser, men deras målvakt är riktigt bra och räddar dem. I slutet gör de 0-2, men vi svarar snabbt. Elle kommer upp på en hörna och trycker in reduceringen med vänstern med minuten kvar. Det händer inte så mycket mer och Olympic tar sig till final.

3:e pris HBK - Svalövs BK 1 2-1
Madde, jag

Lite oväntat gick inte Svalöv till final. Roligt att försöka ta revansch på dem i matchen om 3:e pris. Vi börjar riktigt bra. Madde som inte gjort mål tidigare i turneringen. Tar sig fint fram med hjälp av Malin och Stina. Fri med målvakten sätter hon säkert 1-0. Vi fortsätter att spela bra, men får inte in fler bollar. Istället är det Svalöv som kvitterar. Det känns som vi har grepp om matchen och efter ett riktigt bra utkast av Emma sitter 2-1. Hon träffar mitt huvud perfekt och jag kan skarva in bollen vid stolpen. Emma fortsätter att spela bra och vi vinner matchen.

Olympic vann finalen mot Glumslöv med 5-0 och Pinar Yalcin fick pris som turneringens bästa spelare. Tråkigt att vi inte kunde slå Olympic, för då hade vi haft stor chans att vinna. Tycker ändå att vi får vara nöjda. Det är små marginaler inomhus.

Nöjda tjejer med fina pokaler!:)

Torsdag

På kvällen blev vi bjudna på god mat hos Anneli. Kycklingklubbor, potatis, paprika och lök i ugn. Till efterrätt blev det äppelpaj. Riktigt gott!

Senare på kvällen var det dags för hockey-bockey. Själv är jag inte med i år, då det inte passar alls bra med mina jobbtider. Eftersom jag ändå är ledig, tänkte jag följa med som publik. Riktigt varmt klädd! MixMax mötte AllWings. MixMax var riktigt många igår. Motståndarna hade bara en avbytare, men de var riktigt samspelta. Efter första halvlek stod det 2-6 och matchen slutade 4-11. Stundtals bra spel, men motståndarna fick några enkla mål. Flera nya sen förra säsongen, men några gamla ansikten kvar. Själv blev jag lite sugen, framförallt på att åka skridskor!

Jimmy och Erik försvararMixMax gör mål!Christofer tar sig förbi en motståndare...

Inneträning

Ungefär lika många som sist. Vi började med att springa några varv. Sedan skulle vi driva och passa med en liten teknikboll. Bra övning, om vi inte hade varit så många. Det blev mest väntande. Vi fortsatte sen med en vanlig boll och avslutade med några ryck. Själv tycker jag fortfarande spel ger mest inomhus. När vi har så få innetider tycker jag det är bättre att utnyttja tiden till mer spel.

Vi delade in oss i två lag. I mitt lag spelade de som ska vara med på fredag i cupen + Lottie och Lina. Emma målvakt gick vid nio, men avslutade med ett riktigt snyggt skott i krysset. Hoppas hon kommer ihåg hur hon gjorde och gör några sådana i Svalöv!:) Jag får äran att spela med Ros i cupen och det ska bli riktigt kul. Vi hittar varandra riktigt bra. Känns som man hela tiden vet var man har henne och hon kan slå passningar som ingen annan hittar. Stina och Malin ska också spela i anfallet. Helen, Madde, Elle och Elin ska vara backar. Om nu Elin blir friskt. Får hoppas på det, men annars kommer nog någon annan in och gör ett bra jobb!

Köp salami!


Vi säljer DelikatessKungens salami (165 kr/st). Vikt 800g. Längd 42 cm.

-Hög kvalitet - hög kötthalt. Låg fetthalt.

-God smak - finns i tre varianter: vitlöks-, peppar- och kryddsalami.

-Fri från gluten, soja och mjölprodukter.

-Beställer man 2 eller flera salami är man med och tävlar om exklusiva priser.

-Perfekt present - lång hållbarhet och presentförpackning med goda recept ingår.

Så varför inte stötta Hardebergas damlag!:)Helgen

Jobb mellan fredagen och lördagen. På lördag kväll hälsade vi på Ida och David i deras nya hus. Jag tycker de hade fått det fint. Det blev sushi. Sen blev det god efterrätt. Lite kortspel hann vi också med.

Igår blev det jobb hela dagen. På kvällen blev det god mat hos Jimmys mamma och Bosse.

Det var länge sen jag lagade egen mat nu, får se om jag får ihop något till ikväll. Nu ska jag först hälsa på Malin och Marvin. Tror det bjuds på pannkakor. Får se om han har lärt sig något nytt!

Tråkigt väder. Ser ut att fortsätta i veckan. Synd. Hade varit skönt att kunna vara ute lite när jag är ledig. Träning måndag, tisdag och onsdag den här veckan. Tror inte det blir någon löpning i Skrylle ikväll för min del. Har känt mig lite frusen i helgen och vet inte om någon från Lund ska dit.

RSS 2.0