Trea i Svalövscupen

HBK - Råå IF 1-1
Jag

Vi börjar inte alls bra. Råå stressar oss högt. Vi har inget fungerande spel och slår bort de flesta bollarna. Råå tar ledningen en bit in i matchen. Med några minuter kvar, får jag in 1-1 vid högra stolpen. Tur att vi inte förlorade. Emma räddar oss flera gånger.

HBK - Häljarps IF 7-1
Malin S 2, jag 2, Elin, Stina, Ros

Vi möter ett helt annat motstånd och vinner enkelt. Stina gör mål nästan direkt. Elin kommer upp bra och trycker in ett. Onödigt att släppa in ett mål. Malin är säker framför mål. Jag lobbar in ett. Ros avslutar med att säkert sätta ett friläge.

HBK - Svalövs BK 1 2-2
Helen, jag

En väldigt viktig match. Vid förlust skulle vi vara beroende av att Svalöv skulle vinna mot Råå. Vi börjar bra och har kontroll på matchen. Elle spelar fram mig, som tidigt kan göra 1-0. Det står sig ganska länge. Helen är nära på att utöka när deras målvakt är långt ute. Sen slarvar vi och Svalöv kan både kvittera och ta ledningen. I slutet pressar vi och med 10 sekunder kvar är Helen framme vid deras mål och trycker in 2-2. Riktigt härligt!

HBK - IF Lödde 7-0
Jag 5, Stina 2

Svalöv slog Råå och vinner gruppen. För oss räckte det med vinst i sista för att ta oss vidare. Det är klasskillnad. Det tar en liten stund innan vi får in första målet, men sen rullar det på. Jag gör flera enkla mål. De flesta efter fina framspelningar av Ros. Stina är också på hugget och gör ett mål från dålig vinkel utifrån kanten och ett från nära håll.

Semi HBK - BK Olympic 1-2
Elle

Efter att Glumslöv och Billesholm spelade lika i sista matchen innan slutspelet, blev det Olympic vi fick möta i semin. Den här matchen hade riktigt lågt tempo. Tidigt kommer jag helt fri mot deras målvakt, men hon kommer ut bra och jag kommer förbi henne men tappar ut bollen till målkast. Tyvärr tar Olympic sen ledningen. 0-1 står sig länge och vi har svårt att skapa chanser. Elin hoppar in i mål i hopp om att kunna använda hennes fötter. Det ger ingen utdelning alls. Vi skapar några bra målchanser, men deras målvakt är riktigt bra och räddar dem. I slutet gör de 0-2, men vi svarar snabbt. Elle kommer upp på en hörna och trycker in reduceringen med vänstern med minuten kvar. Det händer inte så mycket mer och Olympic tar sig till final.

3:e pris HBK - Svalövs BK 1 2-1
Madde, jag

Lite oväntat gick inte Svalöv till final. Roligt att försöka ta revansch på dem i matchen om 3:e pris. Vi börjar riktigt bra. Madde som inte gjort mål tidigare i turneringen. Tar sig fint fram med hjälp av Malin och Stina. Fri med målvakten sätter hon säkert 1-0. Vi fortsätter att spela bra, men får inte in fler bollar. Istället är det Svalöv som kvitterar. Det känns som vi har grepp om matchen och efter ett riktigt bra utkast av Emma sitter 2-1. Hon träffar mitt huvud perfekt och jag kan skarva in bollen vid stolpen. Emma fortsätter att spela bra och vi vinner matchen.

Olympic vann finalen mot Glumslöv med 5-0 och Pinar Yalcin fick pris som turneringens bästa spelare. Tråkigt att vi inte kunde slå Olympic, för då hade vi haft stor chans att vinna. Tycker ändå att vi får vara nöjda. Det är små marginaler inomhus.

Nöjda tjejer med fina pokaler!:)

Kommentarer
Postat av: Linafina

Bra jubbat - pokalen är ju det viktigaste!! :)

2009-11-10 @ 09:56:15
URL: http://ellen-andre.blogspot.com
Postat av: Helena

och det ser ut som vi har vunnit guld..;)

2009-11-10 @ 15:54:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0