Lunds BOIS - Hörby FF

19.30 en fredag kväll, är också en tid för fotboll. Skön kväll även igår. Serieledarna i division 5 Mellersta var på besök i Gunnesbo. I tredje minuten gjorde Hörby mål, men Lund kom tillbaka. Hörby var det bättre laget, men Lund kämpade på bra utan avbytare. 4-1 i paus till Hörby.

I andra halvlek höll Lund emot länge. Med tio minuter kvar stod det 6-2, sen orkade de inte längre. Matchen vanns av Hörby med 10-2. Kul att träffa Madde igen. Hon är alltid lika glad! Lunds målvakt var född 96. Väldigt duktig och räddade Lund massor av gånger. Hon kan bli riktigt bra, om hon fortsätter att utvecklas! Låret känns inte bra, men jag försökte att inte göra för mycket ryck på planen.

Direkt från matchen till jobbet. Sista natten. Skönt att man har en chaufför som alltid ställer upp. Han är bra på mycket annat också...:) Imorgon blir det inflyttningsfest. Först sova, sen fixa pajer och lite annat gott! Ska bli skoj!