Wollsjö/Askeröd - Näsby

I söndags var jag i Askeröd och dömde i damfemman. På den planen har man haft många tuffa matcher mot Askeröd. Det kändes som höst och regnade. Askeröd kom till spel med nio spelare. Näsby tog tidigt tag i matchen och efter 8 minuter stod det 0-3. Efter en kvart 0-5. Askeröd gav aldrig upp, trots endast åtta spelare på planen ett tag. I slutet av halvleken dök en spelare till upp och de var tio spelare. Lagkaptenen och målvakten i Askeröd spelade riktigt bra och trots förutsättningarna var de positiva. I andra halvlek fick Askeröd straff och gjorde mål. Strax därefter utökade Näsby till 7-1, som blev slutresultatet. Starkt av Askeröd att hålla så bra efter den jobbiga starten. Hade de haft fullt lag hade nog matchen slutat helt annorlunda. Många offside och några frisparkar, annars en lugn match att döma.