Påskhelgen

Det har varit en lugn påsk för mig.

I fredags var Beckis här. Vi gjorde moussaka, tittade på tv och åt godis.

På lördagen sov jag till 17 och sen var det nästan dags för jobb direkt.

I söndags var jag i Sandby och åt påskmiddag. Riktigt gott! Jimmy kom hem på eftermiddagen. Mysigt att han är hemma igen!

Igår hade Jimmy städdag här hemma. Det har blivit väldigt fint, så nu får jag ta tag i mina delar. Själv var jag på Rosengård och dömde BK Vången - Stattena IF. Karoline och Dijana var AD. Lite otippat var det helt jämnt i första halvlek. Stattena slarvade och Vången pressade dem bra. Vången ledde ett tag med 2-1, men det stod 2-3 i paus. I andra halvlek höll Vången emot bra i början, men orkade sen inte. De hade gjort sina byten och hade några halvskadade spelare på plan. Till slut vann Stattena med 8-2. Kul att döma, men det hade inte varit fel om solen varit framme.

Vi hade genrep mot Stehags AIF i Eslöv igår. Tyvärr blev det förlust på 4-3. Jag vet tyvärr inte hur spelet var eller vem som gjorde målen.

Kommentarer
Postat av: Lina

hejsvejs! målen gjordes av Pilan (2) och Stina. Vi ledde med 3-1 men orkade inte hålla emot i slutet. Det var dock inte orättvist att de vann. De hade massvis med frilägen, speciellt i första halvlek, men deras målvakt Irre (vi hade ingen egen målvakt, utan fick låna deras) gjorde massor med bra räddningar.

2010-04-06 @ 22:25:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0