Eskilscupen

I söndags var det domarutbildning på Västergårds IP. Jag och Dijana var där klockan 8. Vi var 8 domare och Maria och Smiljana var domarobservatörer. Det var slutspel hela dagen och matcherna spelades 2x20 min.

Skiljebo - Hässleholm P15 blev första matchen. Dijana var domare och jag var AD1 och Malin AD2. Det fungerade bra för mig. Matchen slutade 1-1, efter att Skiljebo gjort mål i slutsekunderna. Hässleholm vann sen matchen med 5-4 efter straffar.

Nästa match blev Ödåkra - Ljungkile P14. Jag gick som AD2 i första halvlek, sen tog Jessica över.

Min första match som huvuddomare blev Lunds BK - Hässleholms P15. Matchen höll högt tempo, men det kändes som jag hade bra koll på den. En varning, men annars en snäll match. Hässleholm tog ledningen, men Lund var det bättre laget. Lund kvitterade sen rättvist och pressade på för segern. Hässleholm fick den bästa chansen i slutet, men det slutade 1-1. Straffar igen. Hässleholm var säkra och satte 6 raka. Lund var också duktiga med fick ge sig på den sjätte.

Dags för hamburgare och värme. Det regnade nästan hela dagen och man var blöt överallt. Jag började känna av höften.

Nästa match blev Öckerö - Hallby P14. Jessica var HD. Jag och Moa AD. Öckerö vann med 1-0.

Direkt efter var det dags för Nike - Skurup F16. Jag var HD. Malin och Sara AD. Nu kände jag av min höft ganska mycket och i halvtid bytte jag och Malin. Skurup var det bättre laget, men sprang offside hela tiden. Skurup vann matchen med 1-0.

Det var ganska många matcher kvar att döma, som de andra fick slita på. Jag gick och bytte om och blev varm. Sen satt jag några timmar under ett parasoll som läckte. Tråkigt väder, men annars en rolig dag. Jag gillar inte att vara skadad! Många unga duktiga domare! Kanske får döma någon match med dem i höst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0