Lunds BK - Älmhults IF

En viktig match mellan två bottenlag. Alla poäng är viktiga, om man vill undvika nedflyttning. Ännu mer kvavt än på lördagen och varmare. Konstgräset bidrar en del till värmen. Lund börjar matchen riktigt bra och Älmhult hänger inte med i kortpassningsspelet. Några bra chanser, men effektiviteten framför målet saknades. Älmhult tar ganska orättvist ledningen i slutet av halvleken. De gör dessutom 0-2 på en frispark precis innan pausen. I andra halvlek är matchen jämnare. Det skapas inte så mycket chanser år något håll, men Älmhult är vassa när de väl får chansen. De vinner matchen med 4-0.

Smiljana var och kollade på oss idag. Över det stora hela var hon nöjd. Detaljer kan man alltid förbättra. Löpningarna och tecknen är bra.

Ljumsken kändes lite mer idag. Direkt efter matchen skulle jag till Hardeberga och spela match mot Skurup. Superviktig match och jag hoppades att mina ben inte skulle vara för trötta och att ljumsken skulle göra ont.