Alla hjärtans dag!

Det blev hjärtbakelse på dagen som mamma hade bakat. Riktigt gott!

På eftermiddagen var jag i Hörby och dömde Wollsjö/Askeröd mot Röstånga IS. Röstånga IS är en av våra motståndare i division 5. Wollsjö/Askeröd hade fullt lag idag och spelade mycket bättre än förra helgen. De tog ledningen med 2-0 och hade chans på fler mål. Röstånga kom in i matchen och reducerade i slutet av halvleken. I andra halvlek började Röstånga bra och hade chans att kvittera, men efterhand tog hemmalaget över och kunde avgöra med 3-1 i slutet. Kallt om händerna idag, men fötterna klarade sig bra. I slutet var det mörkt, för ingen visste hur man tände lamporna.

Efteråt var jag hos Beckis och blev bjuden på god pizza. Vi kollade på skidskytte och Barcelona. Nu håller jag tummarna för Kalla och hoppas på medalj imorgon!:)