Mat på Grand

Igår tog Anneli och Sara examen i Industriell ekonomi. På kvällen firade våra familjer dem med middag på Grand Hotel i Lund. Själv var jag sen, eftersom tåget nästan var en halvtimme försenad in till Malmö. Väl där var det inte lätt att välja mat. Det fick bli en fisklasagne. Först blev det champagne. En del åt förrätt. Kronärtskockssoppa eller räksmörgås. Till middag åt de flesta sparris, oxfilé, gåslever toppat med hummer med potatis. Lite konstig blandning, men det såg gott ut. Bara två av oss tog efterrätt. Mikael skjutsade mig direkt till jobbet, innan vi var klara.

Pappa, mamma, Anneli och SaraMikael och Saras familj


Anneli flyttar till Stockholm imorgon och börjar jobba på måndag. Kul för henne, men tråkigt för mig som inte får träffa henne lika ofta. Får se om jag hinner hälsa på henne i mars, när jag är ledig. Känns som jag har fullt upp hela tiden. Har bara hunnit träna en försäsongsträning i år. Har lite planer på att gå på ett pass på friskis imorgon, men får se om jag är lika sugen när jag vaknar. Nästa vecka ska jag hinna träna, eftersom jag börjar jobba senare och ska låna bil. Hoppas bara jag får träna, för jag ska ta bort några födelsemärken på måndag!

Även Mikael ska flytta. Fast inte så långt. In till en trea i Lund med två kompisar. Själv hoppas jag bli bjuden på inflyttningsfest snart!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0