Träning

Ki-Box med Malena var inbokat i onsdags. Fortfarande lite öm i kroppen. Väldigt trött och hade helst gått och lagt mig efter jobbet. Kom hem fem på morgonen och började jobba sju. Sov en del på vägen hem, men det är ingen bra sömn. Väl på Parkmöllan gällde det att ge allt, annars fick man Roine på sig. Jobbig träning, men inte alls som förra gången, då jag hade träningsvärk i fem dagar. Det började med en del fys. Mest armhävningar och vi skulle göra "riktiga". Ner med hela bröstet i golvet. Sen fortsatte det med slag och sparkar. Roliga övningar. Jag känner mig betydligt starkare i sparkarna!:) Passet avslutades med mer fys. Armhävningar och övningar för magen.

I torsdags var det smidighetsträning med laget. Armhävningar, situps, rygglyft och upphopp. Vi fortsatte med att lyfta benen, plankan och jägarstolen. Vi vilade mellan övningarna med armhävningar, upphopp och situps. Jägarstolen är rena vilan, jämfört med de andra plågorna. Vi delade sen in oss två och två. Jag och Lina körde. Först några brottningsövningar. På knä, på alla fyra och ståendes. Vi fortsatte med hopp över den andra på två och ett ben. Sen hoppa över och krypa under. Sedan var det dags att bära den andra och göra knäböj eller tåhävningar. Träningen avslutades med hopp och olika löpningar fram och tillbaka. Jobbig, men rolig och givande träning.

Hade tänkt att träna i fredags, men orkade inte. Får se hur det blir kommande veckor. Nästa vecka jobbar jag eftermiddag/kväll och ska på domarutbildning. Veckan efter ska jag hälsa på Anneli i Stockholm. Sen ska jag, Jimmy, Malena och Mackan till Val Thoréns. Mycket kul, men lite synd att jag missar en massa träning, matcher och träningslägret...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0