Eskilsminne DIF - Mossens BK

Den stora frågan var om mina lår skulle tillåta dömning. En lårkaka på högerframsida och en sträckning eller vad det nu är på vänster baksida. Uppvärmningen kändes ok, men jag vågade inte ta några maxlöpningar. Matchen var en strid i botten, då lagen låg på varsin sida av nedflyttningsstrecket. Eskilsminne hade vunnit två matcher i rad och verkade vara på gång. Marie och Malin var AD. Mossen började riktigt bra och Eskilsminne hade svårt att komma över på bortalagets planhalva. Efter en kvart kommer 1-0 till Mossen. Ett snyggt skott utifrån, som målvakten inte hade en chans på. Ju längre matchen gick, ju mer kom Eskilsminne in i matchen. Mossen hade ändå mest boll, men de skapade inte många målchanser.

I andra halvlek börjar Eskilsminne riktigt bra och är nära flera gånger, men Mossen håller tätt. En ganska snäll match. En del närkamper, men inte mycket fula situationer. Ett gult i andra för en väldigt tydlig tröjdragning. I slutet är Mossen närmast mål, när Eskilsminne flyttar fram och inte har så mycket folk hemma, när bortalaget kontrar. Eskilsminne lyckas inte få hål på Mossen och bortalaget vinner med 1-0. Sett till hela matchen, så var det rättvist. Kul match att döma. Inte mycket snack och spelare som ger och tar emot i närkamper!

Låret ska vara bra om några dagar tror jag. Jag känner av att det är något som inte är riktigt som det ska, men det kändes bättre än på matchen igår. Måste erkänna att jag inte tog några riktiga ryck, men det var nog bäst så att inget går sönder. Vila imorgon, så får jag se hur det känns på träningen på tisdag. Vi har inte match förrän på söndag och då ska jag kunna ge allt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0