Lunds BK - Växjö FF

Efter lite förmiddagsjobb i lördags var det dags för dömning i division 2 Södra Götaland. Två nykomlingar, som båda låg i botten av tabellen. Karoline och Dijana var AD. Lund börjar matchen riktigt bra. De har bra rörelse och passningsspel. Växjö har nästan inget spel alls. 1-0 kommer på ett fint skott utifrån och även 2-0 är ett skott som går in vid stolpen. I det läget känns det som det kommer bli en enkel LBK-vinst. I slutet av halvleken reducerar Växjö på ett av sina få anfall.

I andra halvlek börjar Lund bli stressade. Växjö flyttar upp och skapar en del chanser. Även Lund har några bra lägen att avgöra matchen. Det känns som Växjö är nära en kvittering. I slutminuten får Lunds anfallare sitt andra gula kort och blir utvisad. Det händer inte mer i matchen och Lund tar sin första seger. Sett till hela matchen kändes det ganska rättvist.