BARCA!

Ytterligare en dag, då jag hoppar över träningen. Jag börjar bli bra på att hitta anledningar till att inte träna. Nu hade jag ingen mer ursäkt än att jag inte orkade. Fast jag är glad över att jag inte åkte, för då hade jag missat starten av årets match. Jag hittade matchen på datorn och vilken match! Det fanns bara ett lag på plan. Ronaldo kom med någon kommentar efter Barcas 8-0 förra helgen: "Vi får väl se om de kan göra åtta mål på oss". Det var inte långt ifrån. 5-0 i seriefinalen är utklassning! Jag satt bara och njöt. Vilket passningsspel Barca har!

Träning i Revinge

Vi var inte lika många som vi brukar vara på inneträningarna. Det var bara Tilda, Malin och jag från "Växjö-truppen". Vi som är tillräckligt vältränade:). Vi körde en passningsövning som uppvärmning. Man skulle hela tiden få bollen av samma person och sen passa vidare till en annan. Vi hade ett tag tre bollar och sen bytte vi håll. Resten av träningen så spelade vi. Claudio hoppade in i ett lag, så vi var en avbytare i varje. Vi körde kortare matcher än vi brukar, så vi orkade hålla upp tempot. Freja stod i mitt lag och vi spelade riktigt bra i början. Freja var riktigt bra och det dröjde länge innan det andra laget lyckades göra mål. Sista matchen vann tyvärr det andra laget. Bra spel från båda lagen och flera snygga mål!

Själv hade jag tänkt träna på Friskis senare, men när Jimmy inte kom hem så hoppade jag över det. Det blev soffan istället och lite sömn till Robin Hood.

Växjö FF Sparken

I lördags spelade vi sjumannacup i Växjö. Vi var bara 10 spelare som åkte upp, efter några sena återbud. Camillla, Emma L, Jessan, Lina, Tilda, Stina, Malin S, Pilan, Olinda och jag. Vi spelade i grupp B och skulle möta Karlskrona FF, Lindsdals FF, Östers IF och IF Haga. Vi hade ingen koll på motståndet, men tre av lagen har a-lag som har spelat i högre divisioner den här säsongen.

I första matchen möter vi Karlskrona FF. Vi börjar riktigt bra och jag har två bra skottlägen, men målvakten får bollen på sig. Jag kommer sen runt på högerkanten och spelar snett inåt bakåt till Lina, som tyvärr skjuter över ribban. Vi har helt klart spelövertaget, men Karlskrona kommer emellan med ett friläge där de skjuter utanför. Sen kommer äntligen 1-0. Lina spelar fram mig i straffområdet. Jag vänder in mot mål och skjuter in bollen vid första stolpen. Tyvärr kommer Karlskronas kvittering ganska snabbt, efter en omställning. De skjuter och bollen studsar precis framför Camilla och går in. Vi fortsätter att trycka på. Stina och Malin har några lägen. Pilan är närmast, när målvakten får sträcka ut för att rädda bollen vid stolpen. Stina är först på returen, men bollen går i utsidan på målet. Vi har många hörnor, men det blir aldrig så farligt. I slutet pressar vi på för seger. Lina slår en bra frispark in framför mål. Jag är på bollen med huvudet och bollen hamnar precis framför målet. I röran framför mål lyckas Karlskrona rensa ut bollen till en inspark. Jessan slår insparken mot mål. Jag lyckas få bollen på huvudet och styra in 2-1. Resten av matchen håller vi undan och vi vinner rättvist.

I andra matchen möter vi Lindsdal. De hade förlorat första matchen mot Öster med 1-0. Lindsdal spelar bättre än Karlskrona, men har svårt att skapa chanser. Vi skapar flera riktigt bra lägen. Olinda blir framspelad till ett friläge, men målvakten kommer ut och täcker. Jag har sen två friägen. Det ena skjuter jag på målvakten. Det andra går jag runt henne, men när jag ska lägga in bollen i mål, sträcker målvakten ut handen och räddar. Jag har ett bra läge till i slutet, när jag nickskarvar en inspark. Även denna gången är målvakten med och reflexräddar. Lindsdal har mest boll, men vi ligger riktigt bra i försvarsspelet. Surt att inte vinna när vi hade så många bra målchanser. Lindsdal får tacka sin målvakt som var riktigt bra! 0-0 slutar matchen.

I tredje matchen möter vi obesegrade Öster. I den här matchen står Emma och Camilla hoppar in några korta byten. Öster tar direkt tag i spelet. De har bra fart och rörelse, men vi håller ihop laget bra. De kommer runt på kanterna några gånger, men vi bryter ofta i sista stund. Öster har flera hörnor, men vi ligger bra med laget och lyckas rensa bort bollen. Deras backar var duktiga och kom ofta med hög fart bakifrån. De hade hårda och välriktade skot, men Emma var bra med i målet. Själva hade vi inte mycket spel. Vi rullade runt ganska bra på vår planhalva, men jag tror inte vi skapade en enda målchans under matchen. När klockan passerat 20 minuter orkade vi inte hålla emot längre. Deras back får till ett stenhårt skott, som Emma räddar. På returen är Öster först och trycker in 0-1. Vi flyttar sen upp, men det straffar oss då de i slutsekunderna får in en retur till, efter att Emma räddade första läget. Surt att släppa in mål i slutet av matchen och förlora, men vi gjorde det mot ett riktigt bra lag.

Inför sista matchen har vi chansen att komma tvåa i gruppen och bli en av de tre bästa tvåorna. Vi möter IF Haga som ligger sist i gruppen med en poäng. Camilla är nu målvakt igen. Vi börjar inte alls bra. Kanske underskattar vi motståndet. De har det mesta spelet och tar också ledningen en bit in i matchen. De kommer förbi på högerkanten och träffar den närmsta stolpen. Bollen skruvar sig på ett konstigt sätt och går in vid bortre stolpen. Vi tar sen tag i matchen och skapar chanser. Jag har ett friläge, där jag går förbi målvakten men när jag ska lägga in bollen i öppet mål så slår jag ut bollen med stödjebenet. I ett annat friläge kommer jag för nära målvakten och skjuter rakt på henne. 1-1 kommer efter bra spel hela vägen. Jag får med mig bollen och de andra offensiva spelarna drar med sig backarna, så jag kan skjuta. Bollen går via målvakten och in i mål. Vi pressar sen på för seger. Pilan har ett bra läge, efter bra spel, men målvakten flyttar över och tar skottet. Jag får sen en riktigt bra träff på en långboll. Bollen går stenhårt i ribban och ut. Emma har ett bra skottläge, efter att jag har skarvat fram bollen till henne. I slutsekunderna kontrar Pilan. Jag är med i straffområdet och Pilan spelar mig, men hon borde ha skjutit själv för slutsignalen går innan jag hinner avsluta.

Jag tycker vi gör en bra turnering. Alla lag i vår grupp var bra och Öster lite bättre än oss andra. Det är väldigt små marginaler på sjumanna. I de två oavgjorda matcherna hade vi mer målchanser än motståndarna och det var inte långt ifrån vi tog en poäng av Öster. Vi slutade på fem poäng och kom trea i vår grupp. Det visade sen att det inte hade räckt att vinna i den sista matchen för att gå vidare, för det behövdes nio poäng. Vi klarade oss bra med tre avbytare och Emma visade sig vara riktigt bra ute. Camilla gjorde bra matcher i målet, men hade inte lika mycket att göra som Emma hade mot Öster. Lina, Tilda och Jessan spelade riktigt bra där bak. De kom ofta framför anfallarna och bröt uppspelen och de följde ofta med i anfallen. Pilan kämpade som alltid och vann mycket boll på mitten. Stina och Malin spelade på yttermittfältet och gjorde det bra. Bra löpningar framåt och oftast lika snabbt tillbaka. De var båda riktigt nära att få göra mål. Olinda spelade överallt på mitten och slet, vann närkamper och var även hon värd att få göra mål. Emma överraskade mig med sitt spel ute. Hon kanske inte sprang lika mycket som Stina och Malin, men hon var riktigt säker med bollen och hade många fina framspelningar. Synd att hon inte fick göra mål i slutet på sista matchen. I mål vet vi att hon är bra, men vi har inte sett henne ute på jättelänge.

Höllviken vann finalen mot Öster. Starkt, för jag trodde Öster skulle vinna för de var riktigt bra mot oss. Det var kanske tur att vi inte gick hela vägen, för då hade vi kanske inte haft krafter att putta igång bussen..;)

Himlen är oskyldigt blå

Jag och Ida var och kollade på bio på Entré i fredags. Först blev det mat. Jag åt god kycklingfilé med pommes och goda såser. Bion var bra. Jag gillar ofta svenska filmer. På kvällen blev det idol. Olle hade ryckt upp sig och hyllades stort. Kan bli spännande att se vem som tar finalplatserna i Globen!

Futsal

I torsdags var jag på domarutbildning för futsal. Vi var kanske 20 domare. Fyra tjejer och resten killar. Det var betydligt mer att tänka på än vad jag trodde. Några regler hade jag koll på, men en del visste jag inte om fast jag har spelat det en gång. Domarna måste vara mycket mer aktiva. Det kan bli kul att döma i DM, om jag får chansen. Väldigt offensivt spel och vi får hoppas på mycket mål!

Träning i Dalby

Vädret var kanske inte det mest lockande. Minusgrader och snö. Lite problem att ta sig dit. Efter att ha fått bort en massa snö från rutorna, så körde jag mot Dalby. Ute på motorvägen blev det helt mörkt. Första tanken var att lamporna slutat fungera, men ganska snabbt kom jag på att de var täckta av snö. Jag fick köra av motorvägen och ta bort snön, sen gick det bra att köra trots att jag bara hade sommardäck.

Träningen började med att Claudio pratade lite om five-a-side och 7-mannaspel. Vi värmde först upp vid sidan av planen. Jag blev snabbt varm, om allt utom fötterna. Vi delade in i två lag och spelade matcher på sjumannaplanen. Stundtals riktigt bra spel från båda lagen, trots att underlaget var snabbt och halt. Själv hade jag tre kanonlägen att spela fram Stina, men alla bollarna blev för hårda utan chans för Stina att nå dem. Härlig att träna när man väl är där! Bra jobb av alla! Hoppas alla är riktigt laddade för Växjö nu!

Efter träningen åkte jag och Jimmy och bytte till vinterdäck på hans jobb. Skönt att vara inne och göra det. Kan inte påstå att jag gjorde så mycket, men jag hjälpte till att hissa upp bilen och köra däcken fram och tillbaka med en handtruck. Nu ska väl bilen klara av snön, som verkar ligga kvar ett tag.

Fairplay statistik!

Jag hittade lite intressant fakta på Skånebolls hemsida. Det visade sig att vi hade de två "fulaste" lagen i Skåne i vår serie. Varning ger en poäng och utvisning tre. BK Kick (28) och Olympic (26) drog på sig mest kort av alla damlag i Skåne. Olympic låg betydligt bättre till innan sista matchen, då de fick tre röda kort. Vi hamnade själva (11) i mitten och fick ett halvt gult kort per match. Sjöbo (4) var snällast i serien följt av Höllviken (6). Fyra damlag (IFK Simrishamn, Lunds SK, Staffanstorps GIF och Skabersjö IF) lyckades med bedriften att inte dra på sig ett enda kort under serien.

Vi fick mindre poäng än det bästa herrlaget som var FC Österlen (13). Det "fulaste" herrlaget var FK Besa med 94 poäng. Hardeberga (47) kom ungefär i mitten. Det skiljer än hel del mellan damer och herrar.

Besök!

Igår kväll var Katrin och Cecilia här. Emma var tyvärr sjuk, så vi fick klara oss utan henne. Jag hade gjort kycklingfiléer i ugn och klyftpotatis. Till efterrätt blev det chokladkaka med grädde. Jag hoppas det gick att äta! Det var länge sedan vi träffades, så det blev mycket snackande. Vi hann med att spela Veckans Värsta också, men tyvärr saknades spelreglerna och vi lyckades inte komma på de rätta... Trevlig kväll! Hoppas det inte dröjer lika länge tills nästa gång...

Inneträning

I söndags var det dags för inneträning igen. 17 stycken. Jag tycker spelet har förbättrats en hel del sen första träningen, men vi tappade under kortare perioder. Själv var jag ganska trött efter två veckors nattjobb, men jag får ta igen mig nu när jag är ledig en vecka. Vi fick reda på vem som ska vara med i Växjö. I princip alla som har tränat under hösten och kunde och ville fick vara med. Tyvärr berättade My att hon bestämt sig för att gå över till Veberöd. Tråkigt för oss, men jag får önska henne lycka till där!

Efter träningen hann jag träffa Anneli en stund i Sandby. Nästa gång blir när jag ska upp till Stockholm precis innan jul. Kvällen spenderades halvsovandes i soffan!

Skrylle med Anneli!

Vinterstudion har börjat. Jag skulle kunna se allt. Nu blev det först sömn och sen Hellner. Vid 15 åkte vi till Sandby. Anneli är hemma över helgen och det gäller att passa på att träffa henne. Mikael var också där och som tur är verkar han vara på väg att bli bättre efter lunginflammationen. Jag och Anneli åkte till Skrylle för att springa en runda. Det blev femman. Det var hur länge sen som helst jag var där och jag har inte varit ute och sprungit sen jag mådde dåligt på Lidingöloppet. Det var ganska blött och lerigt, men det regnade inte. Härligt att springa och det kändes lätt. Vi joggade och snackade, men i slutet blev det en spurt! Jag måste ut och springa mer, bara jag slipper asfalt och stad. Sen blev det fläskfilégryta med hasselbackspotatis. Smaskigt!

Fredagsmys?

Jag började dagen med cirkelgym på Johanneslust tillsammans med Jimmy vid 16-tiden. Man blev pigg av cykelturen i snöblandat regn. Passet var ganska jobbigt och på några maskiner kände jag mig svag. Härligt att komma iväg när vi hade tänkt det! Sedan blev det mat, innan Jimmy skulle iväg på Lady Gaga. Tydligt var det hela riktigt bra. Själv stannade jag hemma och tittade på idol, innan jag var tvungen att ta mig ut i det hemska vädret igen och cykla till jobbet. Idol var riktigt bra! Jay var grym. Minnah gjorde båda sina låtar riktigt bra och har utvecklats till en av favoriterna efter hon kom tillbaka. Linnea är alltid bra och har en speciell stil. Olle var bättre än sist, då jag tyckte han var sämst. Till och med Andreas som jag inte gillar, tyckte jag var bra. Han har riktigt bra röst!

Dåligt med träning...

Jag och Jimmy har tänkt gå och träna på Friskis varje dag den här veckan, men har inte kommit iväg mer än i onsdags. Jimmy tränar judo på måndagar och onsdagar. Själv har jag inte kunnat träna fotboll på onsdagarna, eftersom jag jobbar natt. Cirkelfysen var kul och jobbig som vanligt. Imorgon är det tänkt att bli ett pass cirkelgym!

Just nu är jag inte så sugen på att spela fotboll. Inneträningarna har varit roliga och jag har egentligen ingenting emot att träna ute, trots att vädret inte varit det bästa. Under hösten kändes det mest som fotbollen tog tid och det var jobbigt att köra dit. Att vi var så få på träningarna gjorde ju inte saken bättre, trots att Rickard alltid hade roliga träningar. Mitt jobb och dömningen har gjort att jag inte alltid kan träna, som jag gjort tidigare, men jag har inte missat en match sen serien började. Hade fler prioriterat fotbollen, hade vi kommit högre upp i tabellen. Klart att det är upp till var och en hur mycket man vill spela, men man är ändå ett lag. Jag har haft lite tankar på att det hade varit kul att spela i division 2 igen, men problemet är att jag dömer där. Högre tempo på träningarna och spelare som prioriterar fotbollen mer. Nä, får väl se hur det blir med Claudio. Han verkar få med sig en del tjejer, vilket är kul.


Farsdag!

Dagen började med nybakade scones och tv.

Sedan var det dags för inneträning i Revinge. Vi var ungefär lika många som sist. Nästan hälften av spelarna var från Lunds SK. Det känns lite konstigt med så många som inte är från HBK, men det är kul med mycket folk. De "nya" är duktiga och är trevliga. Hoppas de trivs hos oss, för de är så välkomna. Mitt lag började bra och vi hittade varandra. Efterhand blev det sämre. Vi gjorde det svårt för varandra och tappade våra positioner. I sista matchen tog vi tag i spelet igen och vann!:) Alltid kul att spela inomhus!

Efter träningen hade jag tänkt överraska pappa, men tyvärr var de inte hemma och jag hade ingen nyckel med mig. De var på Ikea och skulle inte hem direkt, så jag kände inte för att stå ute i regnet och vänta. Jag fick lämna överraskningen vid dörren och åka hem. Det blev lite sömn, innan Jimmy kom hem och väckte mig. Han hade köpt Sushi. Riktigt gott! Det var länge sedan vi åt det!

Sju nätter till, sen har jag frivecka!

Tornspelen

På förmiddagen i lördags var jag i Stångby och dömde fotboll. F97 spelade. Nio lag. Jag och Imad dömde stora delar av gruppspelet. Många lag var duktiga och det blev en hel del mål. De var inte mycket avblåsningar. Tror vi dömde två frisparkar ute på planen för tufft spel under tre timmar. Några gånger blev de frispark för att bollen gick över halva planen eller för att målvakterna gick över straffområdeslinjen med bollen. Torn hade två lag, som båda var duktiga och det ena laget gick hela vägen och tog hem segern i cupen.


Cirkelfys

Det har nästan blivit en vana att träna cirkelfys på Johanneslust på onsdagar. Dessi har bra övningar. 10 stycken. Några gamla och några nya. Jobbigt med mycket armar. Känns som jag klarar mig utan träningsvärk. Jimmy jobbade på bra. Tur att jag upptäckte, när han försökte fega med vikterna...;)

Vi hade träning med laget på konstgräset i Dalby. Tyvärr kan jag inte träna när jag jobbar natt eller eftermiddag, när träningen är så sent. Det blir en träning innan Växjö. Hoppas jag får vara med ändå!


Skidmöte

Igår på kvällen var vi hos Peter och hade möte om Krimml vecka 8. Vet inte om vi kom fram till så mycket mer än att några ska åka bil ner och vi andra ska ta bussen. Mig kvittar det. Det går väl lite snabbare med bil, men åker man bussen så slipper man köra och kan slappna av hela vägen. Vi blir 14 stycken som ska med. Kul! Jag har tidigare bara varit i de franska Alperna, så det ska bli kul med lite omväxling. Jag och Jimmy värmer ju upp med vecka 1 och 4 i Frankrike.

Inneträning och ny tränare

Min första inneträning. Alltid kul med inomhus. Vi har fått en ny tränare. Claudio från Lunds SK. Jag hoppas det kommer bli bra, men det aldrig lätt att veta innan man haft några träningar och matcher. Vi var 16 stycken på träningen. Några som var där och provspelade. Vi delade in i två lag och spelade hela träningen. Några korta pauser med snack mellan matcherna. Stundtals bra spel, men ofta var vi inte bra på att jobba hem. Det tar alltid tid att komma in i inomhusspelet, framför allt med några nya i laget. De som var där och provspelade var alla duktigt. Bra teknik och fart.

Småland - Skåne

Småland och Blekinge spelade 1-1 under lördagen, så Småland var tvungna att vinna för att vinna gruppen. Jessica var sjuk, så jag fick två killar på linjen. Skåne spelade bättre än sist och förde helt spelet mot Småland. De hade mängder av chanser, men ledde bara i pausen med 1-0 efter en straff. I andra halvlek rivstartade Skåne och gjorde mål efter bara några sekunder. Matchen kändes nästan avgjord. Skåne fortsatte att spela bra och gjorde två mål till. Ett på ett inlägg som gick direkt in och ett på ett skott som gick ribba in. Skåne kan nog bli farliga i slutspelet. Matchen var lugn att döma. Några få frisparkar i varje halvlek. Jättehärligt höstväder. Solen värmde riktigt skönt när den kom upp.

Sandbycupen

Sliten efter den "hårda" fredagskvällen blev det inte mycket gjort på lördagen. Vet inte hur det kunde bli så att vi var trötta efter den lugna kvällen?! Vid fyra åkte jag och Elle till Sandbycupen för att sitta i sekretariatet. Elle skötte snacket och jag knapparna. Många spännade matcher i gruppspelet, där det kändes som alla slog alla. Många snygga mål, många gula kort och även några röda kort. Efter vårt pass så stannade vi kvar och tittade på slutspelet. Riktigt spännande. Många sena vändningar och heta känslor. Finalen blev Torn mot Hardeberga, där Torn vann. Ont i baken efter allt sittande, men en trevlig kväll.

Fredag

Jimmy var ledig och vi skulle köpa nya jeans till honom. Jimmys största intresse är inte shopping, inte av kläder i alla fall. Vi cyklade in till gågatan och snabbt in och ut ur tre affärer. Jimmy valde mitten affären och han hittade två par snygga jeans. Det hela tog max 20 min. Vi var sen i några affärer till, innan vi cyklade hem igen.

Senare på eftermiddagen skulle jag, Nathalie och Jessica till Vellinge för att döma Cup Kommunal. Skåne mot Blekinge. Nathalie var huvuddomare och jag var AD 1. Skåne var väldigt duktiga, men Blekinge försvarade sig bra och var farliga i sina omställningar. Skåne vann med 2-1 och efter matchen vann de också straffsparksläggningen med 4-3. En väldigt snäll match. Inte många närkamper och inget gnäll. Vi fick röda Cup Kommunal-väskor efteråt.

Det blev stressigt hemma och snabbt iväg till Beckis för att kolla på Idol. Beckis hade gjort tacos och sen åt vi en massa annat gott. Geir åkte ut och det kändes rätt, efter att han hängt löst två gånger tidigare. Jag och Beckis spelade Kinaschack. Två spännande omgångar. Den första var väldigt jämn och den andra lyckades min ena färg vinna stort, medan det var jämnt mellan de andra färgerna. Lugn fredag kväll och Beckis är allt rolig att träffa!

Dömning i Sandbycupen

I torsdags var jag och dömde p95 i Sandbycupen tillsammans med Anna, Sebbe och Nico. Det kändes som jag hade kommit in inomhusspelet och matcherna var ganska lugna att döma. En del lag var riktigt bra och Arlöv och Åkarp gick till semifinal med båda sina lag. Finalen blev en Arlöv-uppgörelse. De andra domarna skötte sig också bra. Kul att döma!

Cirkelfys

En timmes pass på Johanneslust. Jag var där själv, för Jimmy var på hockey. 10 övningar och tre varv. Den här gången några övningar som gav mycket för benen. Grodhopp och utfallssteg med vikter. Som vanligt kändes det mest i överarmarna, men för en gång skull har jag inte fått så mycket träningsvärk.

Efter träningen var det Halloween-disko för barn. Så söta alla var eller man kanske ska säga hemska...;) Synd om en kille, som måste ha missat att man skulle klä ut sig, för han kom i vanliga träningskläder.

Fotocollaget!


Frivecka

Aldrig fel att vara ledig. Nu ska jag se till att få gjort saker, som jag inte hinner när jag jobbar. Igår var jag på Willys och handlade, bakade piroger med köttfärsfyllning och tränade Ki-Box på Parkmöllan. När man är ledig hinner man göra lite roligare mat, så igår hade Jimmy önskat piroger. Det var länge sedan jag gjorde det, men det var ganska enkelt och goda blev dem. Det var länge sedan jag var och tränade, så det var på tiden. 75 min Ki-Box. Uppvärmning, styrka, boxning, nedvarvning/stretching. Kul pass!

Före...Efter...

Idag håller jag på att tvätta och ska dammsuga, byta lakan, handla på Möllan, göra fotocollage och sen hem till Jimmys pappa. Får se om jag hinner allt!

Jobbvecka + Sandbycupen

Förra veckan gjorde jag inte mycket annat än att jobba. Eftermiddag/kväll hela veckan och sen både lördag och söndag.

På lördag hann jag och Jimmy med att äta köttfärscrepes hos mina föräldrar, innan jag skulle döma i Sandbycupen. 18-21 och p96 spelade. Det var jag, Calle och Lavin som dömde. Stor skillnad på spelarna. En del var huvudet längre än mig och andra huvudet kortare. Vi hann med två kvartsfinaler mellan p00 också och då märkte man hur mycket killar växer. Matcherna var väldigt olika. En del hade högt tempo och många mål, medan andra inte hade alls lika mycket fart. Roligast under kvällen var när Sandbys lag spelade, för det bestod av 6 tjejer och tre killar. Första matchen förlorade och tjejerna kändes lite rädda och tveksamma i många situationer. I den andra matchen spelade de upp sig och förlorade bara med 2-0 mot ett duktigt Bara. I sista gruppspelsmatchen mötte de Lunds SK. Lund gjorde ett tidigt mål, men sen vaknade "tjejlaget". De spelade riktigt bra och gav allt i alla situationer. De gick upp till 3-1. I slutet reducerade Lund, men SSIF vann matchen. Hela hallen jublade. De hade inte bara hemmapubliken med sig utan det verkade som alla hejade på dem. Lund verkade dock inte så glada över att ha förlorat mot tjejerna, tror nog inget av lagen hade gillat det. Det gäller att vara koncentrerad när man dömer, för allt går så fort inomhus. Roligt och inte alltför många "svåra" matcher!

RSS 2.0