Träning i Dalby

Vädret var kanske inte det mest lockande. Minusgrader och snö. Lite problem att ta sig dit. Efter att ha fått bort en massa snö från rutorna, så körde jag mot Dalby. Ute på motorvägen blev det helt mörkt. Första tanken var att lamporna slutat fungera, men ganska snabbt kom jag på att de var täckta av snö. Jag fick köra av motorvägen och ta bort snön, sen gick det bra att köra trots att jag bara hade sommardäck.

Träningen började med att Claudio pratade lite om five-a-side och 7-mannaspel. Vi värmde först upp vid sidan av planen. Jag blev snabbt varm, om allt utom fötterna. Vi delade in i två lag och spelade matcher på sjumannaplanen. Stundtals riktigt bra spel från båda lagen, trots att underlaget var snabbt och halt. Själv hade jag tre kanonlägen att spela fram Stina, men alla bollarna blev för hårda utan chans för Stina att nå dem. Härlig att träna när man väl är där! Bra jobb av alla! Hoppas alla är riktigt laddade för Växjö nu!

Efter träningen åkte jag och Jimmy och bytte till vinterdäck på hans jobb. Skönt att vara inne och göra det. Kan inte påstå att jag gjorde så mycket, men jag hjälpte till att hissa upp bilen och köra däcken fram och tillbaka med en handtruck. Nu ska väl bilen klara av snön, som verkar ligga kvar ett tag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0