Asarum - Höllviken

Gruppfinal i SM F16! Höllviken slog Böljan med 5-0 i fredags och Asarum slog Böljan med 5-1 i lördags. Det kändes som det kunde bli spännande med en liten fördel till Höllviken som gick vidare om det blev oavgjort. Karoline och Albulena var AD.

Höllviken tog tag i spelet, trots motvind. De utnyttjade en målvaktsretur och tog ledningen en bit in i första halvlek. Efterhand kom Asarum mer och mer in i matchen och deras snabba, fysiskt starka anfallare var farliga i kontringarna. Till slut lyckades en av dem skjuta 1-1, som stod sig till pausen.

Andra halvlek hade kunnat bli spännande, men Höllviken var bra och Asarum kom knappt över på Höllvikens planhalva. Två snygga skott av Höllvikens mittfältare avgjorde matchen. I slutet kom också ett nickmål på en hörna. Det var inte lätt att spela i blåsten, men lagen försökte hålla nere bollarna på marken.

Det är bara att gratulera Höllviken till SM-kvarten och vinsten i division 3!