Stattena - Dalsjöfors

Viktig match i Söderettan. Dalsjöfors skulle vid vinst säkra seriesegern och gå upp i Damallsvenskan. Stattena behövde en seger för att försöka undvika nedflyttning. Tess var huvuddomare och Marlena och jag var AD. Lagom till matchen sprack solen igenom och det blev perfekt höstväder.

Stattena började väldigt bra och gjorde tidigt 1-0. Dalsjöfors stack sen emellan och på ett inlägg gjorde Stattena ett självmål. Matchen böljade fram och tillbaka med chanser åt båda hållen. Det hettade till några gånger och det märktes att matchen betydde mycket.

I andra halvlek blev spelet slarvigare, men det skapades mer chanser. Båda lagen hade bra lägen och målvakterna fick göra några riktigt bra räddningar. Dalsjöfors tog ledningen och utökade till 1-3. Kort därefter gjorde Stattena 3-2 på en hörna. I slutet blev det nervöst för Dalsjöfors och målvakten gjorde en grym enhandsräddning på ett långskott. Efter slutsignalen var det ett deppigt lag och ett som firade sin plats i Damallsvenskan.

Tess gjorde en bra match. Det kändes bra att ha henne som huvuddomare. Själv tycker jag det gick helt ok. Micke tyckte vi var ett bra team och kom efter matchen med positiva saker och saker vi kunde tänka på.

Jag blev även tillfrågad av Micke om att döma Södra Sandby IF - Hovås Billdal IF i kvalet till Söderettan. Det hade varit väldigt kul, men tyvärr fick jag tacka nej. Tror nog inte Rickard hade blivit så glad, om jag hade sagt att jag inte kan vara med i kvalet mot Ängelholm...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0