Fotboll

Det började med att jag såg andra halvlek av Backarnas FF - Lunds BK i riktigt härligt väder. Claudio var där och kollade in motståndarna och Nathalie hejade på sitt lag. Båda lagen hade en del farliga omställningar, men andra halvlek blev mållös. Riktigt starkt av Backarna, som var en man mindre i hela andra halvleken, att ta poäng. Matchen slutade 1-1.

Lite senare hade den sköna solen försvunnit och jag, Nathalie och Jessica åkte till Höllviken för att döma i Svenska cupen. Höllvikens GIF - LB07. Riktigt bra spel från båda lagen i första halvlek. Den största skillnaden mellan lagen var att LB07 var mer fysiska och hade mer rutin i laget. LB07 skapade mest chanser, men Höllviken var farliga i sina omställningar. Höllviken höll emot bra, men under de sista minuterna i första halvlek gjorde LB07 två mål.

I andra halvlek förde LB07 spelet och skapade mycket chanser, men det var bara en de gjorde mål på. Höllviken lyckades reducera på en kontring i slutet. LB07 vann med 3-1. Kul match att döma! Roligt med mycket fart och två lag som vill spela fotboll!