Inte mycket vila

I tisdags började jag dagen med att cykla till Stadion och köra ett intervall pass med Linda. Vi tränade samtidigt som MFF, så vi hade en hel del publik. Jag hade lite träningsvärk i låren, sen cirkelfysen dagen innan, men annars kändes det bra.

Jag och mamma hade bestämt att vi skulle gå en runda i Skrylle. Det fina vädret gjorde att jag satte på mig mina inlines och åkte till Sandby. Tyvärr hade jag inte riktigt tänkt på att det skulle vara motvind. Riktigt jobbigt. Det tog nästan 2 timmar och nästa gång ska jag se till att ha medvind!

Vi gick 5-6 kilometer i Skrylle. Vi tog ett nytt spår som gick på små stigar inne i skogen. Ularstigen och Sinnenasstig tror jag de hette. Väldigt härligt väder. Våren börjar verkligen synas i skogen! Vi såg en ödla, som sprang och gömde sig. När vi skulle titta närmare på den, så sprang den upp på mammas sko.

Närgånget djur!Skogen var full av vitsippor!En växt, som mamma inte trodde växte i Skåne.

Vi åt och sen sov jag i en halvtimme, innan jag fick skjuts upp till träningen. Vi värmde upp i en ring, där vi skulle driva bollen till varandra. Först skulle vi bara lämna över bollen, sen dubbelpass och finter och vi avslutade med löpningar utan boll. Vi fortsatte träningen med avslut med löpningar. Vi hade två mål och stod i två grupper en på varje sida. Man skulle passa till andra sidan och den som fick bollen fick välja vilket mål hon skulle avsluta på. Den som slagit passningen skulle snabbt över och försvara. Efter avslutet gällde det att löpa fram och tillbaka mellan två koner. Kul övning med bra avslut och mycket fart. Vi fortsatte sen att springa. Vi var tre och tre och skulle driva bollen fram och tillbaka i några minuter. Jag körde med Carro och Lovisa och de hade bra fart hela tiden. Vi spelade sen 6 mot 6. Mitt lag började riktigt bra och gjorde flera mål. Efter ett tag hamnade vi i en riktig formsvacka och släppte in fyra snabba mål, innan vi tog tag i spelet igen. Vi bytte sida och spelet fortsatte att bölja. Båda lagen gjorde en hel del mål. Claudio sade till slut att vi skulle köra sista målet vinner. Jag vet inte om försvarsspelet blev väldigt bra eller om anfallsspelet dåligt. I vilket fall så lyckades inte något av lagen få in bollen på säkert tio minuter. Olinda var närmst, då hon prickade ribban med ett stenhårt skott. Själv fick jag ta tag i saken och avgöra matchen med ett mål!:) Träningen avslutades med tre idioten. Nu var inte mina lår speciellt sköna. Carro hade högst fart, tätt följd av Lovisa och Sofie. Riktigt rolig träning och härligt fotbollsväder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0