Helgen

Det blev mest jobb, men hann även med lite annat.

HBK spelade i lördags 1-3 mot Råå IF. Det var en bra första halvlek, där Annika prickade stolpen vid 0-0. Råå ledde med 2-0 i paus och utökade till 3-0 i andra halvlek. I slutet reducerade Jessan genom ett skott utifrån. Tyvärr fick Sofie I sin tredje varning och är avstängd mot Wormo.

Efter jobbet åkte jag och Jimmy till Sandby och träffade Anneli och Oskar. Mamma hade gjort två goda pajer. En med lax och en med broccoli och bacon. Till efterrätt blev det god glass. På kvällen åkte Anneli och Oskar med oss in till Malmö. Jag och Jimmy träffade Peter, Lars, Rikard, Sofie, Per och Celia på Stortorget. Förutom att det stank cigarrök under 2 timmar, så var det en trevlig kväll.

I söndags undvek jag dödsskjutningen med en timme. Otäckt! Jag var och tränade med TT på Heleneholm på eftermiddagen. Ett riktigt tufft pass som avslutades med 300 hopp med hopprep. För att få bort mjölksyran sprang jag sen en kilometer på löpbandet. Kl 18 träffades sen TT på Sås & Krås. Vi blev 21 stycken och åt väldigt goda hamburgertallrikar. Jimmy och jag cyklade sen till Stortorget för att träffa Beckis. Vi lyssnade på Daniel Adams-Ray och Veronica Maggio. Regnet kom och blötte ner oss, så vi fick ta skydd under träden. Själv var jag riktigt trött och vi gick hem efter halva Maggios koncert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0