Limhamn Bunkeflo - Eskilsminne

DM-semifinal på Brovallen. Ettan i tvåan mot ettan i trean. Jessica och Karoline var AD. Planen var riktigt bra med tanke på allt regnande, men en kraftig sidvind störde spelet. Båda lagen har bra anfall i första halvlek. Eskilsminne spelar jämnt med LB07. Efter en halvtimme gör LB07 1-0 och har sen övertaget resten av halvleken. Direkt i andra halvlek kommer 2-0 och några minuter senare 3-0. Det känns som det ska bli en enkel seger. Med en halvtimme kvar kommer en reducering. Det verkar tända bortalaget, som skapar mer och mer. 3-2 kommer och med knappt tio minuter kvar petar Eskilsminne in 3-3 på en hörna. Det blir förlängning. Första förlängningskvarten slutar mållös. Precis i början på den andra förlängningskvarten, gör Eskilsminne mål. Bortalaget backar sen hem. LB07 har mycket boll, men skapar inte så många chanser. Eskilsminne vinner matchen och är riktigt glada efter matchen. I DM-finalen möter de Höllvikens GIF.