2:a advent

På morgonen cyklade jag till Tomtecupen. Jag dömde F99/00. Bra spel av många lag. Det var väldigt snällt spel och inte många frisparkar under mina sju matcher. Det var flera danska lag med. Kul för lagen att möta utländskt motstånd!

Sedan var det dags för träning med TT. Det blev ett löppass i Pildammsparken. Först fyra varv runt tallriken. Sedan körde vi följa John vid amfiteatern. Passet avslutades med intervall-löpning mellan lykstolpar. Kul pass!

Jimmy tränade ett kettle-bell pass, innan TT.

Jimmy på ett crossfit-pass innan löpningen.

På eftermiddagen skulle jag och Marie döma fyra matcher i Futsal-DM. Mycket mer regler att komma ihåg än Five-a-side. Framför allt har jag inte dömt det lika mycket. Vi dömde först de två sista gruppspelsmatcherna. Sedan var det dags för bronsmatch. Uppåkra IF mot Backarnas FF. Det blev inga mål under matchen och det hela fick avgöras på straffar. Efter de fem första straffarna stod det fortfarande lika, men till slut så avgjorde Uppåkra och fick en plats till SM.

I finalen spelade de två högst rankade lagen, Höllvikens GIF och Borgeby FK. Båda hade enkelt vunnit sin grupp. Det blev en jämn och välspelad final. Många fina prestationer och snabbt spel. Höllviken stod till slut som segrare. Båda för spela vidare i SM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0