Sandbycupen

I fredags åkte jag direkt till Sandbycupen efter jobbet. Först skulle jag döma F97 tillsammans med Hanna och Oskar. "Snälla" matcher, men en del var riktigt spännande. LB07 var det laget som spelade bäst och vann också rättvist. 19.30-22.30 blev det ett kioskpass med Olinda. Stundtals var det mycket folk som skulle handla och det blev riktigt stressigt för att hinna med att få fram korvar, kaffe och ostfrallor. Vi löste det bra med undatag av lite kaffepulver på golvet och några spruckna korvar. När passet började närma sig slutet var jag riktigt trött, för jag åkte hemifrån halv sex.

Lördagen blev en lugn dag framför tv:n. På eftermiddagen åkte jag en sväng förbi mamma och pappa och fick hjälpa mamma med sin nya "favoritsak". En ny jobbdator, som inte riktigt vill som hon vill. 17.15-20 dömde jag F96 tillsammans med Hanna och Oktay. Det märktes att tjejerna var ett år äldre, för många var större än dagen innan. Några fler närkamper, men inte mycket avblåsningar. LB07 vann även idag, men var inte lika överlägsna som i fredags.

På söndagen var jag och Jimmy på Stadium och jag köpte ett nytt skidställ. Lila jacka och turkosa byxor. 20% rea, så det gällde att passa på. Efteråt hälsade vi på hos Jimmys mamma och Bosse och åt hemmabakade semlor. Gott! Vi gjorde sen köttfärspaj hemma. På kvällen följde Jimmy med när vi skulle slutstäda efter Sandbycupen. Jag, Elle, Malin, Stina, Pilan, några från herrlaget plus en del annat folk hjälpte till. När vi väl kom igång, så gick det ganska fort.

Mycket Sandbycupen, men tyvärr inget eget spel. Ingen inomhuscup den här säsongen och det som är så kul. Tråkigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0