Hård träning och Tröls

Igår hann jag med en hel del. Diska, städa, vattna, slänga skräp och skriva till HBK-nytt. Jag cyklade sen till centralen och hämtade ut tågbiljetter till Gothia. Därefter blev det Stadium och gjorde några riktiga klipp på rean. Sju tröjor för 355 kr. Tre till mig, tre till Jimmy och en till mamma. Turen avslutades med Möllan.


Jag gjorde sen kasslergryta med bulgor. Jimmy kom hem, men vi hann inte äta. Vi cyklade till Parkmöllan och körde 60 min TMI i Folkets park. Ett väldigt svettigt och jobbigt pass med George. Vi gjorde en övning med TRX-banden två gånger med varje arm, där man skulle ner i marken och längst upp på bandet. Sedan fem pull-ups med TRX-banden. Springa upp för kullen, göra fem burpees och 10 situps och springa tillbaka. Detta skulle upprepas i 30 minuter. I början lyckades jag hålla jämna steg med Sara som var snabbast, men jag fick ge mig mot henne. I slutet gick det inte så snabbt, men riktgt bra jobbat av alla. Vi åt banan och cyklade mot nästa träning. HIT på Heleneholm. Riktigt kul pass det med och ännu svettigare. Vissa övningar var väldigt jobbiga och det kändes i musklerna att de började bli trötta. Många väldigt vältränade som är med på det passet!

Det blev en snabbdusch efter träningen och sen cyklade vi till Tröls. Där blev det en väldigt god och efterlängtad Baggeburgare! Det var många på Tröls. Lasse och Moa var nere, innan de ska till USA. Ola, Evelina, Max, Peter, Celia, Mackan och Lars var också där. Mackan hade blivit riktig revisor och bjöd på rosé. En trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0