Nationaldagen

Jag fick stiga upp tidigt för att vi skulle spela match i Landskrona. Jag visste nästan ingenting om Wormo, men de låg med i toppen. Vi kämpar riktigt bra i första halvleken i värme och motvind. I andra halvleken tar vi ledningen, när Annika sätter en frispark. Tyvärr får Wormo sen göra tre mål och vinner med 3-1. Vi har svårt att skapa målchanser, men alla jobbar bra. Nu hoppas jag på seger i nästa match mot Backarna. Det är tråkigt att förlora hela tiden. Det kommer ett längre referat senare...

Efter matchen bjöd Claudio på mat på McDonald's. Det var riktigt gott och snällt gjort!

När jag kom hem skulle Jimmy iväg och träna med Friskis-folk. 18 i Pildammsparken. Själv var jag sugen på passet, men valde att inte vara med. Vila är bra ibland också. De körde ett jättetufft pass med löpning, armhävningar, situps, dips och pullups. Alla jobbade i team och peppade varandra. Själv lyckades jag inte helt avstå och provade någon övning för att se hur jobbigt det var. Jag var även med på avslutningen, som bestod av tio löpningar upp och ner i amfiteatern. Får se till att vara med på något pass, för det såg jobbigt men roligt ut. Jimmy jobbade på riktigt bra och har tränat hur mycket som helst den sista månaden.

300 armhävningar tillsammansSitupsPullups

Efter en dusch, köpte vi sen kycklingrulle på väg till Peter. Celia och Mackan var också där och de grillade korv. De andra skulle planera inför Roskilde. Jag ska inte med, men tyckte vädret var härligt så det var inte så dumt att sitta ute på gräset, innan jag skulle till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0