Helgen

Fredagen började med att Jimmy kommer hem med fina tulpaner. Den fortsätter sen med klippning av Jimmy. Apparaten fungerade inte så bra, annars tror jag det hade gått riktigt fort och blivit ännu snyggare.

Hårig ryggKlart!

Senare på kvällen gick vi till Tröls och åt mat. Peter, Mackan, Malena och Lars var också där. Lasse och Moa dök upp efter åtta och vi överraskade Lasse som snart fyller 30.

Jimmy äter efterrättLasse och Moa

Igår dömde jag i Svenska Cupen igen. BK Olympic - Rödeby AIF. Olympic börjar väldigt bra och de pressar Rödeby. Efterhand kommer Rödeby in i match och leder med 1-0 i paus. Det är jämnt i början av andra halvlek, men sen visar Rödeby att de spelar i en högre division och vinner med 4-0. Härligt väder för fotboll och jag fick bra hjälp av Aleksander och Karoline på linjen.

Idag skulle vi ha spelat match, men med några återbud fick vi inte ihop lag och fick ställa in den. Väldigt tråkigt, för jag var riktigt sugen på att spela. Hade varit kul att mäta sig mot Köpingebro, som vi förlorade två matcher mot förra året i serien.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0