Borgeby FK - Höllvikens GIF

En härlig dag och nykomlingsmöte mellan Borgeby och Höllviken i division 2. Matchen spelades på konstgräs och det blev riktigt varmt i solen. Betydligt jämnare än de flesta gräsplanerna just nu, men själv föredrar jag naturgräs. Armend och Jessica var AD.

Två unga, tekniska och passningsskickliga lag, som ofta anfaller med bra fart. I första halvlek hade Höllvikens ett litet övertag och gjorde mål efter en frispark från kanten. Båda lagen ställde om snabbt och utnyttjade när motståndarlaget missade i passningsspelet. Tidigt i andra halvlek gör Höllviken 2-0 och tar över matchen. Det är inte mycket som talar för en seger för Borgeby. Efter 20 minuter springer Borgebys snabba yttermittfältare sig fri och reducerar. Målet tänder Borgeby och Höllviken känns stressade. Senare kvitterar Borgeby. I sista minuten kommer segermålet för hemmalaget efter en snabbt slagen frispark. Glatt i hemmalaget och tungt för Höllviken som kändes ha kontroll över sin ledning.