LB07 - Kristianstads DFF

Min första tävlingsmatch som AD för ett allsvenskt lag. Tidigare har jag bara varit AD i träningsmatcher. Febern var borta, men lårkakan från i lördags kändes fortfarande. Det fina vädret var helt borta. Kallt och regnigt. Linda var HD och Nathalie AD.

LB07 börjar matchen bra och skapar flera bra lägen. Kristianstad, som vilade några av sina spelare, kommer efterhand in i matchen. Efter ett inlägg lyckas Kristianstad, ta ledningen när en hemmaspelare slår bollen stolpen och in i mål. LB07 hänger bra med resten av halvleken, men det känns som Kristianstad har mer att ge.

I andra halvlek börjar LB07 bäst. Det känns som de vill mest. Kvitteringen kommer efter en kvart. Kort därefter kommer 2-1 till LB07, efter ett snyggt anfall. Kristianstad gör några byten och får in två snabba offensiva spelare. LB07 försvarar sig bra. 3-1 kommer efter att hemmalagets anfallare snappat upp en boll från målvakten och sätter bollen i öppet mål. Kristianstad är nära att göra mål, men målvakten tippar skottet i ribban. Kristianstad pressar på och LB07 kämpar för att inte släppa till något. Precis i slutet reducerar Kristianstad, men det räcker inte.

LB07 skräller och går vidare. Själv har jag nog aldrig varit så kall. Ingen känsel i fingrarna och det var riktigt kallt. Vart tog sommaren vägen? Kul att döma tillsammans med Linda och Nathalie!