Morsdag!

Själv hade jag fått dispens från firandet och dömde LB07 - Halmia. Karoline och Dijana var AD och skötte sig bra. Det var ett tag sen jag dömde med dem, men det känns säkert att ha dem och vi känner varandra bra. Halmia kändes mest på hugget i första halvlek och gjorde 0-1 efter en halvtimme. LB07 saknade en del spelare och visade inte alls upp det spel de brukar. I andra halvleken tar LB07 över mer och mer och har hjälp av vinden. De lyckas göra två mål och vända till vinst. Halmia gör en bra match och det märktes inte att det var serieledarna mot ett lag på nedre halvan.

Efter matchen åkte jag för att vara med och fira Jimmys mamma. Jimmys mormor och kusin och morbror med familj var också där. Det bjöds på god kladdkaka idag också! Vi avslutade kvällen där med att titta på Mästarnas Mästare och Ingemar Stenmark vann helt rättvist! Han är grym! Hade någon annan vunnit, hade det känts helt fel. Stackars Jimmy fick sen köra motorcykel hem i regnet, medan jag satt i en varm bil...

Min egen mamma har jag inte glömt, utan jag har en överraskning här hemma från mig, Anneli och Mikael! Jag tror hon kommer bli glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0