Dålig uppdatering...

Det känns som jag har dåligt med tid att skriva här eller är det bara så att jag prioriterar annat.

Förra veckan jobbade jag eftermiddag/kväll och det hände inte mycket. Jag tränade ingenting. Kanske bra att vila upp sig. Det bästa från fotbollsgalan var Lotta Schelins kommentar till Zlatan. Det du, Zlatan. Den var klockren!:)

På fredagen blev det riktigt fredagsmys med taco och idol efter jobbet.

I lördags var Jimmy och tränade nästan hela dagen, medan jag följde med Peter och Max till Bulltofta och spelade frisbee-golf. Killarna var lite bättre än mig och det märktes framför allt i början. Efter halva banan var jag 14 kast efter och när vi var klara med alla 18 banorna, så var jag 19 efter. 85 kast, men det känns som man snabbt kan förbättras. Om man undviker träden och kastar rakare, så tjänar man många kast. Det var riktigt kul och härligt väder hade vi också.

Jag och Peter var sen en sväng till Ikea och det var väldigt många andra människor också.

På kvällen åkte jag och Jimmy till Köpenhamn. Vi skulle på middag på Custom House med Jimmys crossfit. Vi var 40 stycken och satt på fem runda bord i ett rum på ovanvåningen. En väldigt trevlig kväll och vi bjöds på väldigt god mat. En 300 grams köttbit fick precis plats i min mage. Det var en sak som jag inte alls gillade och det var kolasåsen till efterrätten. Den såg väldigt god ut, men istället för att vara söt så var den väldigt salt. Inte gott alls! Kvällen slutade med musik och dans för de som ville.

Först till bords...Soppa till förrättDen lilla köttbiten...

I söndags steg jag upp tidigt för att döma i Olympic cup. Två timmar på förmiddagen tillsammans med Patricio. Det var p13 som spelade. De flesta matcherna var inte så spännande, då det ena laget var bättre. I en av matcherna vann ett MFF-lag med 24-0. Roligast att döma de matcher som står och väger.

Sedan var det äntligen dags för lite innefotboll igen. 1,5 timme i Harlösa. Den här gången hade fler letat sig ut. Vi värmde upp med passningar och uppspel. Sedan blev det mycket spel. Riktigt kul och vi börjar hitta varandra bra!

Efter träningen körde jag till pappa och gratulerade honom på farsdag. Han fick två blommor och choklad av mig och Anneli. Jordnötter av min bror. Det var det enda han hade önskat sig, så han blev glad. Mamma hade gjort god mat och det blev rulltårtsbakelse till efterrätt.

Min hektiska dag fortsatte sen med bio med Beckis. Vi tittade på En dag på Filmstaden i Lund. En riktigt bra film. Romantisk, rolig och sorglig.

I måndags blev det först 4x500 meter rodd (en minuts vila mellan varje) nere i gymmet på Heleneholm. Riktigt, riktigt jobbigt. Det tog 7.55 för mig. Blodsmak i munnen och mjölksyra i låren, så att det inte gick att ta i mer. Jimmy hade gjort det på crossfiten och klarat det på 7.09. Bra tid! Elle dök sen upp och vi tränade HIT. George var tillbaka och så även mjölksyran i låren efter alla utfall och grodhopp. En extra bonus var löpning och jägarvila. Mina ben ville inte springa framåt och det kändes som de skulle vika sig. Kul och tufft pass!

I tisdags fick jag hoppa in och jobba dag. På kvällen körde vi TMI med George. 4 marklyft (jag hade 50 kg, killarna 100 kg), 8 burpees, 12 pull-ups och 16 box jumps. Detta gjorde vi fem varv. Trots att jag gjorde pull-ups med gummiband var det jobbigare och tog längre tid än allt det andra tillsammans.

Efter träningen gjorde vi mat och en kladdkaka. Vi gick till Peter och firade honom med kladdkakan. Rikard och Celia var också där. Vi tittade på fotboll. England vann med 1-0. England var bättre, men Sverige hade några bra målchanser.

Igår lämnade pappa in sin Audi på service i Malmö. Under tiden passade vi på att spela en runda frisbee-golf på Bulltofta. Det var lite kallt och frost i gräset, men härligt med sol. Jag började bäst, men pappa kom igen. Efter halva banan var det lika och sen tog pappa ledningen. I slutet kom jag ifatt och gick förbi. Pappa kände sig då trött i sin högerarm och började istället kasta med vänster. Konstigt nog kastade han längre och rakare med den än vad han gjorde med högran. Han kanske är vänsterhänt utan att ha upptäckt det tidigare. Jag lyckades få 80 kast. 5 bättre än sist. Pappa fick 86. De flesta banorna gick bra, men vi hade båda några riktigt usla med flera trädträffar och letande av frisbeen i skogen. Pappa bjöd sen på lunch på xxxLutz. Det var första gången jag var där. Maten var god och sen gick vi en runda och tittade.

På kvällen var det fotbollsträning i Sandby. Jag trodde det skulle bli kallt, men det var hur härligt som helst. Mindre folk än vi brukar vara och bara jag och Malin S från "HBK". De andra är hur trevliga som helst, så vi kände inte oss så ensamma. Vi började med att vara tre och tre. Två med boll och en springer mellan. Passningar, volley, knä-volley, bröst-volley och nick. Sedan körde vi två rundor av flätan. Vi spelade resten av träningen. Först två lag mot ett. Det laget som var själv hade fria tillslag och de andra två. Vi spelade sen med två väggar och en joker. Träningen avslutades med fritt spel. Det var högt tempo och stundtals riktigt jobbigt. I mitt lag turades vi om att stå. Jag släppte in två mål, så det var ingen bra idé att ha mig i målet. Spelet avslutades med sista målet vinner och tyvärr var det inte vi som gjorde det på Claudio!;) Riktigt kul träning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0