Crossfit-SM

I fredags på morgonen tog jag tåget till Stockholm. Jag sov hela vägen och lånade sen Annelis soffa för att sova vidare. När Anneli kom hem från jobbet, gick vi och tittade på hennes nya lägenhet, medan en mäklare var i den gamla. Vid sjutiden mötte vi upp Jimmy som kom med flygbussen och vi tog oss sedan till Shanti, där Moa och Lasse precis hade kommit. Vi var superhungriga. Det tog lite tid innan vi fick sitta och sen ännu längre innan vi fick maten. Det var värt att vänta. Riktigt, riktigt gott! Efter maten gick jag och Jimmy hem till Moa och Lasse, där vi skulle bo. Där bjöds det på en smaskig efterrätt!

Shanti!Min mat!JimmyGlobenEfterrätt

Vi gick upp tidigt på lördagsmorgonen och åt frukost med Moa och Lasse. Jimmy och jag tog sen tunnelbanan till Sätra. Det var många vi kände som var på plats för att heja. Själv kände jag två som skulle tävla och Jimmy kände några till från crossfiten. Första grenen var marklyft, burpees och boxjumps. Jag blev sugen att vara med, för jag tror inte jag hade inte kommit sist av de 37 tjejerna som tävlade. David och George gav allt de hade. Det fanns även en lagtävling som var riktigt kul att se. Det var tre grenar för de individuella och det blev svårare och svårare övningar. Det var främst de bästa tjejerna som imponerade på mig. Riktigt grymma!

Vi var i Sätrahallen i nio timmar. Tiden gick ganska snabbt. Det var bara lite utdraget att kolla på herrarna, som var så väldigt många. På kvällen bjöd Lasse på lasagne och vi tittade på Idol. Själv var jag riktigt trött och somnade innan vi hade titta klart.

DavidDavidGeorge12 m shuttle runTjejerna imponerar!Publiken!

På söndagen åkte vi ut till Sätrahallen och var på plats vid tio-tiden. Nu var det bara de bästa kvar och alla var riktigt bra. Det hade varit kul att prova många av övningarna. Sista grenen innehöll mycket löpning och det var riktigt spännande. Johannes, en från Jimmys crossfit, blev SM-trea. Inte dåligt! Jag och Jimmy åkte på eftermiddagen hem till Anneli och Oskar. Anneli hade bakat muffins och Oskar sprungit Hässelbyloppet (1 mil på 45 min). De hade ingen färg, eftersom hon har en gasugn, men de smakade gott ändå! Vi gick till flygbussen vid 18. Pappa hämtade på Sturup vid 21-tiden och jag hann precis till jobbet som började 21.45.

En riktigt rolig helg! Kul att träffa Anneli, Oskar, Moa och Lasse. Även kul att träffa alla vi tränar med på crossfit-SM! Spännande tävlingar och imponerande prestationer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0