Fredag!

Det blev en trevlig kväll hos Jimmys mormor i tisdags. Hon bjöd på kåldolmar. Inte varje dag man orkar göra det själv. Tyvärr hade hon inte orkat göra någon efterrätt, men vi fick ändå en hemmagjord äppelkaka med vaniljvisp och bullar.:) Hon är för söt!

I onsdags var jag och körde TMI med David. Vi körde fyra varv med 500 m rodd, 20 burpees, 20 knäböj med stång, 20 situps och 20 pushpress. Tufft och svettigt! Vi var tio stycken, så det blev ganska trångt och lite väntan på att få ro.

Igår hade jag och Linda tänkt att springa på Stadion på förmiddagen, men vi fick inte vara där. Sloveniens U21 skulle träna. Istället fick vi vara inne på Atleticum. Vi körde några idioter och några 40 meters löpningar. Skönt att vara inne, för vädret var inte bra. Jag cyklade sen och körde TMI med Raid. Det var bara jag och en tjej till. Vi hann med många övningar och några var riktigt tuffa. Mycket styrka! Kul med variation.

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Har funderat på att springa en runda, men får se hur det blir med det. Ikväll är det Robert Gustafsson med Peter och Jimmy. Tyvärr missar jag Finland - Sverige och Idol, men jag hoppas det går bra ändå! Det kommer nog bli en rolig show!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0