Ledig igen!

Två träningar på väldigt länge tills igår. TMI förra fredagen på Johanneslust. Vi fick ett antal övningar vi skulle göra i grupp. Jag och Elle tog rodden. 3 km var på 13 minuter. Sedan blev det lite armhävningar, situps, dips och marklyft. I onsdags var jag och Linda och körde ett väldigt lätt pass på Stadion. Några varv jogging och tre idioter.

I fredags blev det idol och Tröls. Väldigt många unga duktiga i idol i år. Speciellt tjejerna.

I lördags åkte vi till Sandby efter mitt jobb. Jimmy, Mikael och jag tog en runda med våra inlines innan maten. Det blev sedan riktigt god lax och chokladkaka med jordgubbar till efterrätt.

Igår var min sista jobbdag, innan friveckan. På kvällen kollade jag på LdB - Kristianstad på Malmö IP med Beckis, Elle, Linda och Jill. Kristianstad tog tidigt ledningen, men LdB vände i första halvleken. I andra halvlek var det nära flera gånger, men det blev inga mål. Det blir en spännande avslutning.

Igår var jag och åt en god morotssoppa hos Linda och sen gick vi en runda på stan. Jag ville ha glass, men det märktes att det varit bra väder förra veckan, för de flesta sorterna var slut överallt.

På kvällen blev det HIT på Heleneholm med Jimmy. Ett nytt pass. Roliga övningar och svettigt. Det märktes att jag inte har tränat så hårt på länge, för idag har jag träningsvärk i låren.

Idag har jag och Linda kört löptestet (div 1-2 dam) på Stadion. Det kändes lugnt de 20 första stäckor, men blev jobbigt de fyra sista då jag sprang allt vad jag kunde.

Nu ska vi hem och äta hos Jimmys mormor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0