Träningsvärk

Efter att bara ha tittat på andra som gjort jobbiga övningar under hela helgen, så var vi riktigt sugna på att träna i måndags. Jimmy åkte till Gripen och körde dagens WOD. Jag kom dit när det nästan var slut. Vi sprang sen två rundor. 1800 m och 1500 m. Jimmy har blivit riktigt snabb och orkar mycket längre än tidigare. Jag var nära på att ge upp när han drog ifrån lite, men ökade och hann ikapp. Nästa söndag blir det Yddingeloppet. Ska bli riktigt skoj!

Vi cyklade sen till Heleneholm och gick på Georges HIT-pass. Det kändes riktigt bra att träna. Bonusen var plankan och situps. Efteråt kände jag av mina lår igen. Första gången vi körde detta pass, hade jag träningsvärk i fyra dagar, men sist kände jag inget så jag trodde jag skulle klara mig.

I tisdags var vi på TMI även det med George på Heleneholm. Thrusters, kb-sving, gå upp på box med kb, pull-ups, armhävningar och burpees. Vi gjorde alla övningar 50 gånger. Jag och Jennie jobbade tillsammans. Hon gjorde fem stycken, sen jag fem stycken och så fortsatte vi. Roligt och tufft pass. Många övningar var med armarna. Vi gjorde pull-ups med gummiband, men ändå var det väldigt jobbigt och vi kom knappt upp så vi fick hjälpa till med foten.

Igår hade träningsvärken i låren försvunnit till en viss del, men istället hade jag väldigt mycket träningsvärk i överarmarna och nacken. Jag och Jimmy skulle träna TMI med Kristin på kvällen, men jag fick reda på att det var domarmöte och five-a-side kurs. Det var mitt första möte med Malmö DFK. Fler medlemmar än i Lund, men annars var det ganska likt.

Idag blir det träning igen. Löpning med Linda på dagen och spinning med Jimmy på kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0