BK Vången - IF Limhamn Bunkeflo

I torsdags kväll dömde jag en match i Svenska cupen. Matchen spelades på konstgräs på Bäckagård IP. Soligt i första halvlek, men inte varmt i vinden. Det blev högt tempo från start. BK Vången tog ledningen med 2-0. Precis innan pausen hade LB07 reducerat och kvitterat, men då kom 3-2 till Vången som blev halvtidsresultatet.

I andra halvlek kvitterar LB07 tidigt. Återigen tar BK Vången ledningen. LB07 hade mest boll under matchen och kvitterar ännu en gång. Med 12 minuter kvar tar LB07 för första gången ledningen och i slutet kommer även 4-6.

Väldigt mycket mål och det var bud på fler. BK Vången kommer att bli svåra att slå i trean. Kul att döma igen. Det var ett tag sen sist. På lördag är det premiär i söderettan. Det ska bli spännande!