Grekisk trerätters och storseger!

Inte helt att vara ledig med så härligt väder. Igår på kvällen var jag och Beckis på Akropolis och åt en trerättersmiddag. Vi delade på vitlöksbröd och fetaostpaj till förrätt. Till varmrätt åt vi kycklingsouvlaki och Akropolis special (souvlaki, kycklingfilé, biff och lammkotlett). Till efterrätt blev det bananasplit. Vi blev lagom mätta och det var gott! Efter maten tog Beckis tåget från triangeln.

Jag cyklade förbi Stadionområdet och kollade det sista på u-lagets höstpremiär. De mötte IFK Malmö. När jag kom dit så sa Jimmy och Carro att det stod 2-0 till motståndarna. Själv tyckte jag det verkade konstigt, för allt spel var på deras planhalva under flera minuter. Till slut avslöjade de att vi ledde med 12-0. Själv fick jag bara se två mål under de sista 35 minuterna, men det var nära flera gånger. 14-0 slutade matchen och det hade kunnat bli mycket mer. Bra jobbat!

När vi kom hem, så kollade vi på mer bra fotboll. Sverige var nära att göra mål några gånger, men Brasilien vann till slut rättvist med 3-0.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0